Widok

Eco Point-opinie

Eco Point (mycie zbiorników na statkach). Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą? Jak płaca? Czy są wypłacalni? Ich ferta pojawia się średnio co 3 tygodnie,hmm... dlaczego...?!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak z platnosciami maja. Ale byc moze zmieniaja personel bo to jest zapier... niesamowity. Wiele ludzi tego nie wytrzymuje. Widzialem to na wlasne oczy poniewaz tez pracuje w stoczni.

pozdrawiam
Criss
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo za info Criss.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
roboto spoko ale śmierdzisz mazutem po tygodniu nawet jak sie umyjesz i tak śmierdzi. Ludzie jak już wchodzą na szatnie to uciekają najtwardsi z nowych tylko zchodzą do ładowni i zaglądają w dziurę zbiornika,czyli właz i spier...da..lają to robota dla komandosów a nie mami synków.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
A jak u was płacą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe co ty pier...sz :D robie czwarty rok i to robota dla patologi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Placa na poczatek 10zl na reke. Smiech na sali. Prowadzacy ma 12. Kpiny. Syf jak cholera. Sama patola,narkomania. Polowa kryminalistow. Rzez,po prostu rzez. Po paru latach wygladasz na 15 lat wiecej niz masz. Nie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Co wy pier.....do...licie.to jest praca naprawde dla prawdziwych facetow a nie mamin synkow...maja zarąbiste podejscie do ludzi co tydzien zaliczki, gdzie tak jest???prezes pomaga ludziom finansowo, jest to ciezka praca ale uczciwie placa i na czas. znajdzcie lepsza firme!!! pracowalem tam ale mnie zwolniono poniewaz byly ciecia kadrowe, chetnie bym wrocil ale narazie nie ma zbytnio pracy.

Pozdrawiam cały Eco-Point
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witaj, faktem jest że w pracy jest zapierd ziel konkretny.. Prezes spółki ogólnie jest strasznie ugodowy, co mnie zdziwiło. Nie było takiej sytuacji w której by nie pomógł. Chętnie bym wrócił do tej firmy, pozdrawiam. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widziałem już kilku nowych małolatów, którzy tylko zajrzeli do carga i uciekali na keje - śmierć w oczach.. Fakt, robota dla twardzieli, robiłem tam z 1,5 roku. :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż można rzec kurjozalna zgraja podejrzanych indywidułów - jest git
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

do góry