Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetna obsługa :) wątek zamknięty Panie służą naprawdę fachową poradą. Ich wskazówki pomogły mi w kilku...
~Go
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 października 2017

Idzie ku lepszemu wątek zamknięty Widzę, że jest coraz więcej asortymentu na sklepie, a to, że ceny są jakie są...
~Milano
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 lipca 2017

bardzo wysokie ceny wątek zamknięty i słaba ocena, nie tak duży wybór produktów a wszystkie dosyć wysokie ceny maja
~deks
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

słaba wątek zamknięty Obsługa jakby jej nie było panie układały towar jak już z łaską mnie...
~zaneta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2015

EcoSmaki Gdynia Władyawa IV 51 wątek zamknięty Na sklep trafiłam przypadkowo idąc ulicą Władysława IV. Polecam zarówno...
~TeresaBB
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 maja 2015

Bardzo miła obsługa wątek zamknięty Przemiła obsługa, bardzo fachowa i uprzejma. Duży asortyment, zawsze coś...
~Kasia
-

dodano: 15 stycznia 2015

Nie miłą atmosfera:( wątek zamknięty Niestety zachowanie p. Janusza w tym sklepie to już lekka przesada... Bardzo...
~Izabela
2

dodano: 26 lutego 2014

największy sklep ze zdrową żywnością wątek zamknięty Polecam sklep Ecosmaki. Świetna obsługa, przemiła i bardzo kompetenta Pani...
~Maciek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 maja 2014

Polecam dla ludzi pragnących być zdrowym i czerpać wspanialej profesjonalnej wiedzy! wątek zamknięty Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemnosc! Niesamowita wiedza wlasciciela...
~Hanna Majkowska
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 grudnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry