Widok

Ed Sheeran - po koncercie

O ile koncert Edda Sheerana był niesamowitym wydarzeniem dopracowanym do najmniejszego szczegółu, to jednak rozśrodkowanie ludzi po koncercie to całkowita porażka.
Przeczytałam dobre opinie na temat transportu kolejką SKM i zdecydowałam się na ten środek transportu i to był błąd.
Nagle, znalazłam się w ogrodzonej żelaznym płotem przestrzeni bez żadnych wyjść ewakuacyjnych. W tłumie ok. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro było tam około 50 tysięcy ludzi, to ilu osób miało się kierować do jednej bramki?
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bez przesady.

Dla mnie to w ogóle chore jakieś zmiany organizacyjne z powodu koncertu.. chcesz to idziesz stój w korkach i czekaj na autobus..co za problem. A nie jakieś dodatkowe autobusy skmki..co to ma być!!! Jak na mecz wchodziło 36 tys ludzi nie było problemu..a tam było niewiele więcej..
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Beata, nastepnym razem wykup sektor VIP i prywatny transport smiglowcem. Nie beda Ci przeszkadzac inni ludzie ktorzy tez chca opuścić stadion.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobrze, nastepnym razem wybudujemy dla szanownej pani dodatkowy peron

Ogarnijcie się ludzie bo waszej marudzenie to mam wrażenie objaw choroby
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 5

Urzekla nas Twoja historia

Nadaje sie na scenariusz do Klanu. Chesz zeby bylo perfect....siadz w salonie i posluchaj Edka w domu.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo kibice to inteligentni ludzie i nie narzekają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie chodzę na takie spędy

Nawet za darmo.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chodźcie na imprezy masowe,a potem wszystko Wam nie pasuje

Za dużo ludzi, złe nagłośnienie, a najgorzej,że nie ma indywidualnego transportu (koniecznie dla każdego uczestnika osobno) spod domu/hotelu do miejsca gdzie ma stać lub siedzieć na trybunie...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozumiem jest pani wszechwiedzącą specjalistka od imprez masowych?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wg pani na poczekalnię specjalnie dla niej wybudowana

Tam krzesełka, ekspres do kawy i miekki kocyk umilający czekanie na pociąg.
A miejsca w pociągu rezerwowane, skład klimatyzowany
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Długi peron z możliwością wsiadania do kilku kolejek

Hahahah co za brednie. Kolejka to jest na Gubałówkę. Kto by miał za grube miliony wybudować taki peron i po co?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kolej skm

Uważam, że było własnie sprawnie szybko i kulturalnie. Na Podsiadlo w zeszlym roku to dopiero był dramat. Nie wsiedli wszyscy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pani Dulkieicz

Miłościwie nam panującą zapewniała ze wszystko jest dopracowane. A więc na 100 % tak było.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pierwszy raz na imprezie masowej?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego w ogóle był podstawiony dodatkowy transport z miejsckich pieniedzy??? Czy np. moich. To prywatna impreza. Kupujesz bilet za 350 zł czy 500 zł to chyba stać Cie na taksówkę!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

To lepiej sprawdź to bo piszesz brednie. Biletów na skm nie sprzedawała skm tylko organizator
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry