Widok

Ed Sheeran - po koncercie

O ile koncert Edda Sheerana był niesamowitym wydarzeniem dopracowanym do najmniejszego szczegółu, to jednak rozśrodkowanie ludzi po koncercie to całkowita porażka.
Przeczytałam dobre opinie na temat transportu kolejką SKM i zdecydowałam się na ten środek transportu i to był błąd.
Nagle, znalazłam się w ogrodzonej żelaznym płotem przestrzeni bez żadnych wyjść ewakuacyjnych. W tłumie ok. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Transport nie był z publicznych pieniędzy.

Skmki zostały wynajęte przez organizatora koncertu, który sprzedawał na nie bilety. Jechałem, było OK. Kilka minut do Głównego, szybka przesiadka na SKM do Sopotu. Oczywiście i tu i tu pociąg był pełny, ale nie liczyłem na miejsce siedzące. W końcu to była impreza masowa.

Kibole

No smuteczek.., XD

Ja też byłam w tym tym tłumie, było dużo osób i wszyscy chcieli dojechać do Gdańska. Chwilę poczekaliśmy i nic nikomu się nie stało. Jak ktoś chce narzekać, to powód zawsze znajdzie️
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

My bylismy w piątek

Wszystko poszło mega sprawnie. Wracaliśmy tramwajem. Pan na bramie "tramwaj" mówił przez megafon, gdzie co i jak i żeby się nie pchać, bo są też dzieci. Nikt się nie pchał. W tym ",tłumie" staliśmy może 1 czy 2 minuty i zaraz byliśmy w tramwaju tramwaje po 2 na przystanku stawały. Odjeżdżały i podjeżdżały kolejne. Jak dla mnie wszystko bez zastrzeżeń
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

mediahouse

Kolejna maruda. Dla mnie było perfekcyjnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Następnym razem po prostu siedź w domu i po problemie ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pokemony.

Dalej odechciało mi się czytać te wynaturzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żyłka ci pęknie uważaj

Zamiast siać ferment poczytaj sobie kto i na jakich zasadach dał te pociągi. I nie była to żadna skm za twoje. O ile w ogóle pracujesz i płacisz podatki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisała bardzo dobrze konkretniue i jak zawsze POkemony sie zapluły chwalac sie jednoczesnie głupota i zarzucając jej

W Gdańsku komunikcaja jest najgorsza z mozliwych a stadiuonem zarzadzaja kolesie po znajomosci politycznej dlatego przynosi stadion 30mln starty rocznie za którą my placimy!Wiec oni niemusza myslec bo kase i tak otrzymaja ,no ale Pokemony nie jest wstanie zniesc jakiej kolwiek konkretnej krytyki bo władze miasta dla fanatyków Politycznych to swietosc !!
Bezpieczenstwo niema zadnego znaczenia pod jednym warunkiem wszystko zalezy od Politycznego ugrupowania!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

To lepiej sprawdź to bo piszesz brednie. Biletów na skm nie sprzedawała skm tylko organizator
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego w ogóle był podstawiony dodatkowy transport z miejsckich pieniedzy??? Czy np. moich. To prywatna impreza. Kupujesz bilet za 350 zł czy 500 zł to chyba stać Cie na taksówkę!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pierwszy raz na imprezie masowej?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani Dulkieicz

Miłościwie nam panującą zapewniała ze wszystko jest dopracowane. A więc na 100 % tak było.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Kolej skm

Uważam, że było własnie sprawnie szybko i kulturalnie. Na Podsiadlo w zeszlym roku to dopiero był dramat. Nie wsiedli wszyscy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Długi peron z możliwością wsiadania do kilku kolejek

Hahahah co za brednie. Kolejka to jest na Gubałówkę. Kto by miał za grube miliony wybudować taki peron i po co?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wg pani na poczekalnię specjalnie dla niej wybudowana

Tam krzesełka, ekspres do kawy i miekki kocyk umilający czekanie na pociąg.
A miejsca w pociągu rezerwowane, skład klimatyzowany
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry