Widok
Ania dziękuję za dobrą opinię o Titanic Palace:-) Jadę z całą rodzinką i mam nadzieję, że wakacje będą udane:-)
Nic Wam nie było tzn "zemsta faraona"itp.
Córka piła te soki owocowe z automatów? Jadła lody? nic jej nie było?
Ja mojej zawsze daje i w Turcji w Egipcie i nigdy nic jej nie było mam nadzieję, że w Titanicu będzie tak samo:-)
Nic Wam nie było tzn "zemsta faraona"itp.
Córka piła te soki owocowe z automatów? Jadła lody? nic jej nie było?
Ja mojej zawsze daje i w Turcji w Egipcie i nigdy nic jej nie było mam nadzieję, że w Titanicu będzie tak samo:-)
Kolorowanka :)
Ja byłam z rodzina w hotelu Palace w Hurghadzie jak dla mnie super :)
pościel codziennie zmieniana może jedzenie trochę monotonne ale smaczne .Blisiutko morze więc nie było czuć ze jest 37 stopni byłam z 3 letnią córeczką w terminie koniec czerwca początek lipca :)
w tym roku Turcja :)
Ja byłam z rodzina w hotelu Palace w Hurghadzie jak dla mnie super :)
pościel codziennie zmieniana może jedzenie trochę monotonne ale smaczne .Blisiutko morze więc nie było czuć ze jest 37 stopni byłam z 3 letnią córeczką w terminie koniec czerwca początek lipca :)
w tym roku Turcja :)
jeśli chodzi o Egipt jezdzimy z dzieciakami do Hurghady do Aqua Blu, super, ani razu nic się nie przydarzyło nieprzyjemnego mam na myśli zemstę faraona itp. Hotel dla maluchów jak najbardziej jeśli chcesz prześle Ci foto krainy malucha. Specjalne menu dziecięce, baseny dla dzieci zjezdzalnie, mnóstwo kolorowych hustawek, na basenach wielkie leżaki z baldachimem ochraniającym z każdej strony, takze o cień nie musisz się martwić. Co do pory roku to nasze maluchy super znosiły ciepło, i nie ma reguły w tamtym roku na koniec września było +40, a rok temu w lipcu mieliśmy "tylko"+35 Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć pisz
Wesołka wybrała i termin i otrzymała info o wybranym hotelu.
Jakbyście poczytały wszystkie posty to byście wiedziały.
KOLOROWANKA maj to dobry termin, hotel jest polecany dla dzieci
więc ciesz się przygotowaniami do wyjazdu . Nie martw się na zapas .
Pamiętaj o ubezpieczeniu . Życzę Ci dobrej zabawy.
Jakbyście poczytały wszystkie posty to byście wiedziały.
KOLOROWANKA maj to dobry termin, hotel jest polecany dla dzieci
więc ciesz się przygotowaniami do wyjazdu . Nie martw się na zapas .
Pamiętaj o ubezpieczeniu . Życzę Ci dobrej zabawy.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
sama jesteś syf...
ja też bym egiptu na lato nie polecała, zresztą do egiptu to ja jeździć po zabytkach a nie po hotelach siedzieć jeżdżę, bo to kraj wyjątkowy pod tym względem i uważam,że jak cię hotel tylko interesuje to znajdziesz je i w innych krajach, no i flora bakteryjna, choć ja sie tam nigdy nie pochorowałam.Do turcji z resztą też, bo się tam swego czasu upiekłam latem:)
Może wyspy greckie? Do takich rekreacyjnych wypadów, z dzieckim idealne. Można poczekać jeżeli liczysz się z kosztami na last minute i znajdziesz. Sporo ludzi właśnie z dziećmi tak właśnie jeździ.
ja też bym egiptu na lato nie polecała, zresztą do egiptu to ja jeździć po zabytkach a nie po hotelach siedzieć jeżdżę, bo to kraj wyjątkowy pod tym względem i uważam,że jak cię hotel tylko interesuje to znajdziesz je i w innych krajach, no i flora bakteryjna, choć ja sie tam nigdy nie pochorowałam.Do turcji z resztą też, bo się tam swego czasu upiekłam latem:)
Może wyspy greckie? Do takich rekreacyjnych wypadów, z dzieckim idealne. Można poczekać jeżeli liczysz się z kosztami na last minute i znajdziesz. Sporo ludzi właśnie z dziećmi tak właśnie jeździ.
Ja byłam 3 razy w sierpniu w Egipcie, fakt, że bez dzieci ale nie uważam, że należy wystrzegać się Egiptu w tym miesiącu, co najważniejsze trzeba podejść do tego pobytu z głową czyli absolutnie nie przebywać na słońcu między 12 a 15 a poza tym sierpień jest miesiącem o najdłuższym dniu w roku i najcieplejszej wodzie. Jeśli chodzi o hotele w Sharm to polecam Sea Club oraz Iberotel Club Fanara