Widok
Egzamin zdany za pierwszym razem - każdemu, kto chce nauczyć się jeździć polecę Sorriso :)
Zajęcia teoretyczne z panem Bogdanem odbyły się błyskawicznie, w miłej atmosferze, a instruktor w ciągu tygodnia był gotowy przyjąć mnie na jazdy. Moim instruktorem był pan Marek, facet o anielskiej cierpliwości, ogromnym darze przekazywania wiedzy i świetnym poczuciem humoru. Cierpliwie powtarzał do skutku, wyjaśniał wszystkie wątpliwości, opowiedział o egzaminie i o pułapkach, w które można wpaść. Co więcej, jazdy z panem Markiem nie były jedynie przygotowaniem do zdania egzaminu, ale też, co chyba najważniejsze, nauką, jak sobie radzić za kółkiem – jestem pewna, że nie zginę na drodze, bo nauczył mnie jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin. Pani Ania w sekretariacie zawsze miła i pomocna, prawie non stop jest pod telefonem w razie pytań. Następną dużą zaletą Sorriso jest jej lokalizacja – rzut kamieniem do wszystkich miejsc, gdzie może odbywać się egzamin – praktycznie nie traci się czasu na dojazd. Polecam Sorriso wszystkim!!
Panie Marku, jeszcze raz serdecznie dziękuję za cierpliwość! Pozdrawiam!
Panie Marku, jeszcze raz serdecznie dziękuję za cierpliwość! Pozdrawiam!
Moja ocena
Sorriso Nauka Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6