Widok

Egzaminatorzy

Jestem zaskoczona zachowaniem egzaminatorów - panuje przekonanie, że to "wredni i mściwi ludzie",którzy nic innego nie robią jak tylko czekają żeby cie oblać.Jednak w trakcie mojej teorii i praktyki, a także kiedy czekałam patrząc jak zdają inni bardzo spodobało mi się ich podejście do zdających- są wyrozumiali, pomagają opanować stres a nawet dają cenne wskazówki.Wystarczy słuchać, co oni mówią i nie traktować ich jak "przeciwników"! Szczególnie sympatyczny jest p.J.Napiórkowski. Polecam egzaminatorów PORDu-profesjonalni zarówno od str praktycznej jak i psychologicznej
Moja ocena
obsługa: 6

pomoc merytoryczna: 6

czas oczekiwania: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 47
witam dzisiaj miałam egzamin praktyczny u pana Jacka N. bardzo mile wspominam co prawda nie zdałam ale jego opanowanie i spokój dawał mi naprawde spokoju wiec naprawde powiem ze było bardzo miłe to ze siedze w samochodzie i jak to zazwyczaj jest ze tz. jak prawie każdemu z nas lata nam noga a tu spokoj i opanowanie mysle ze jest to przyklad do nasladowania takich egzaminatorow serdecznie pozdrawiam i życze kazdemu zeby trafili na numer 8 do pana Jacka pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się co do pana Kossakowskiego,bardzo niesympatyczny ,wprowadza na wstępie niemiłą atmosferę,wszystko komentuje..
Za to jak najbardziej polecam Pana Leszka Jóźwiaka-bardzo sympatyczny,wyrozumiały!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzisiaj miałam egzamin z p.Magdą i jest to naprawdę cudowna kobieta,wprowadza świetną atmosferę ,oblałam niestety.. ale całą drogę powrotną na miejscu pasażera wracałam z uśmiechem na twarzy:) p.Magda dała mi rady jak zrobić to następnym razem,podniosła na duchu i wierzę,że teraz na pewno się uda:) Serdeczne pozdrowienia , życzę wszystkim żeby trafili na tak cudowną osobę :-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

O ja, też dzisiaj na tą Panią trafiłem i zdałem za pierwszym :D Niesamowicie pozytywna i usmiechnięta osoba
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdyby nie było wymuszenia, to chyba by nie oblał, co?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry