Widok
Egzaminatorzy
Jestem zaskoczona zachowaniem egzaminatorów - panuje przekonanie, że to "wredni i mściwi ludzie",którzy nic innego nie robią jak tylko czekają żeby cie oblać.Jednak w trakcie mojej teorii i praktyki, a także kiedy czekałam patrząc jak zdają inni bardzo spodobało mi się ich podejście do zdających- są wyrozumiali, pomagają opanować stres a nawet dają cenne wskazówki.Wystarczy słuchać, co oni mówią i nie traktować ich jak "przeciwników"! Szczególnie sympatyczny jest p.J.Napiórkowski. Polecam egzaminatorów PORDu-profesjonalni zarówno od str praktycznej jak i psychologicznej
Moja ocena
Pomorski Ośrodek Ruchu Drogowego
kategoria: Urzędy miejskie
obsługa: 6
pomoc merytoryczna: 6
czas oczekiwania: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
dzis bylo moje pierwsze podejscie do tego "zyciowego" egzaminu.Wiadomo,ze jesli nie zdasz to swiat sie nie konczy,ale jednak strasznie mi na tym zalezalo.Trafilam na Pana J.N. Wspanialy egzaminator,kazdemu takiego zycze.Zupelnie neutralny,poprostu normalny czlowiek.Wydaje komendy, NIE KRZYCZAC(bez focha i chimerow).Poprostu ludzki.Dzis sie przekonalam,ze EGZAminatorzy to tez ludzie!!!!!-ale nie zapominajcie o umiejetnosciach-bo to podstawa!!!!!!!!!!!!!!!!!Cuda sie nie zdarzaja-wiec nie miejmy pretensji do egzaminatorow!!!!!!!!!
Zdawałam egzamin prawie rok temu i udało i się za pierwszym razem ;) Moim egzaminatorem był p. J.Żurawlew, bardzo miło wspominam nasze spotkanie, staral się mnie uspokoić rozmawiał ze mną np. o pogodzie, ciągle powtarzał "dziewczyno, nie ma się czego bać" noga i latała na sprzęgle co było niestety czuć podczas jazdy jednak jemu to nie przeszkadzało. Super egzaminator, każdemu takiego życzę.
Boję się napisać o Panie Jacku coś dobrego, bo ktoś to zauważy, albo on sam i może jakieś głupie "przemyślanki" będą. Ale egzamin oceniam z nim na 5.5. Dobrze mi się z nim jeździło- no i zdałem za pierwszym razem, jest dość młody i nie czułem stresu. Pewnie go tam w PORDZIE po tych dobrych komentarzach ubiją, ale prawda jest taka.
Oby więcej młodych egzaminatorów w PORD!!!!!
Oby więcej młodych egzaminatorów w PORD!!!!!
Drobiazgowi to oni są dla cielaków, którzy jeszcze trochę muszą poćwiczyć. Jak ktoś ogarnia, to są przychylni, jak nie, to się czepiają pierdół, bo muszą mieć podstawę, by cielaka nie wypuszczać na ulicę. Ka pe wu? A gdy po egzaminie był normalny, bo już mógł być normalny, to dla ciebie jest szok i cię mdli. A później się wszyscy dziwią, że są oschli i sztywni.
Co prawda nie zdałam za pierwszym podejściem z własnej głupoty, jeden głupi błąd, ale polecam p. Arka B. Super egzaminator, przesympatyczny, nie komentował, nie czepiał się, tylko wydawał komendy. Oczywiście w którymś tam momencie chwycił kierownicę i przerwaliśmy jazdę, no ale to już było z mojej winy. Ogólnie - polecam, i teraz będę miała nadzieję, że może, a nuż, znowu na niego trafię przy kolejnym podejściu.
Zgadzam się, że pan egzaminator Jacek Napiórkowski jest bardzo dobrym pracownikiem PORDu :). Wszystko po kolei jeszcze raz wytłumaczył, trzy razy pytał się czy zasady egzaminu są dla mnie jasne i z dużym wyprzedzeniem wydawał polecenia. Jestem wdzięczna, że udało mi się za kolejnym podejściem trafić właśnie na tego egzaminatora. Dziękuję i pozdrawiam.
Ja natomiast mialem we wtorek egzamin z Panią Katrzyną Lemke i nie zdalem niestety ale nie przez Egzaminatorke tylko przez wlasna glupotei wlasnie nie powiedziala wysiadaj i koniec tylko wytulumaczyla mi jak i oo co chodzi zebym wiedzial na przyszlosc ;) niedlugo drugi egzamin i mam nadzieje ze traie na taka osobe jak Pani Kasia ;)