Widok

Ehh...Żonaci...

Ja już zgłupiałam kompletnie... czy mój rocznik jest taki pechowy, że plaga niepowodzeń w związkach? opowiadam w skrócie ostatnie dwa tygodnie z mojego życia

ja to tam szkoda gadać co mam w domu...ale...poznaje faceta, ktory lata za mną, okazuje się, że żonaty, lipa w domu...po latach cudem odnajduje mnie bardzo fajny kolega...oczywiście, żonaty, lipa w domu...

a ja zgłupiałam...nie wiem co myśleć i co robić...

do tego zmieniłam pracę, a w niej...aż mi się gorąco robi...fajny facet, który przypadł mi do gustu, ale jakoś nie zwraca na mnie uwagi...i...żonaty, nie wiem co w domu hehe

i tak sobie myslę, że nie zauważałam w swoim czasie wartościowych facetów,którzy probowli zwrocic na siebie moją uwagę, a teraz...jest już za pozno...:/

zdałam sobie sprawę, że często dokonujemy złych wyborów...zyjemy w pędzie przez co wiążemy się z nieodpowiednimi partnerami...zwracamy uwagę nie na to co trzeba...niby serce nie sługa, ale...oj żal mi...
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie kiedy tak bywa ze pewna treść Smsa karze sie komus czytac przed snem, ale twórca planu zapomina o jednym , ze to on jest autorem a telefon go zna, wiec poczyta se go długo...............
linie lotnicze LOT
prowadza sprzedaż tanich lotów Śmigłowcem Anakonda z PZ do GD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zła drogą życia jest chęć kupienia żony, kolegi, czy coś podobnego .... :) którego uważa się za dostawce markowych perfum,ziół na obolałe stawy ,wszelkimi możliwymi sposobami. teraz to nawet Starog.nalewka czy Doncaster Wódką nie uśmierzy bólu :) Ponieważ to Coś nie jest towarem z półki Biedronki, Netto itp..Ale wyłącznie rarytasem ,owocem ,słodyczą,nie dla żarówki w kolorze czerwieni...
poszukiwany Pan kierowca lub Pani kierowca dorywczo np. łykend chetni oddać kozę z kotliny Rzeszowskiej za Mercedesa 240 D kolor zielony w stanie rozkładu
W takich chwilach zastanawiam się, co musiało zajść w życiu człowieka, żeby miał tak zryty beret ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
gorzej , gdyż beret nosi się tylko by uzyskać cień w słońcu, zadałabym , zadałby pytanie inne co zryło życie temu ze myśli o berecie by zasłonić słońce
polecam wycieczkę Promem karlskrona-gdynia , wówczas solanka powietrza Baltyku , zadziała i rozpuści olej pod beretem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Raczej beret się nosi, aby w główkę nie wiało ;-) Aby uzyskać cień stosuje się inne rzeczy, ale domyślam się, że skoro polecasz wycieczkę do Karlskrony, to na niej byłeś/byłaś i olej się rozpuścił :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzis mokolaj rozda darmowe bilety na wycieczke do DONCASTER..wybrancom Gdansk poludnie
Zaleca wstapic po zapasy do lidla i biedronki bo wycieczka bendzie dluga
Czy ktos zna droge.na lotnisko
Ponoc jedzie sie ul.Slowackiego
Nieopodal.miejsca znanego od slowa "JUICY", od zdrobnienia imienia "JULIA".czy to jakis club.bonus biletu lotniczego wybranym z posrod losowan biletu.mysle ze jest ktos kto udzieli tej odpowiedzi.
teraz ja zycze . dogonego.czytania esa., .nie poto by
to cos bylo,slowami karania.lecz poto by odbicie slow w lusztrze
na dluga zamiescilo sie podskurnie,pod czolem
nawet gdy kowal kuje podkowy.na kowale..,czy nawet
zakryte plaszczykim poslanie,paragrafu. :)
zapraszamy zainteresowanych na rekrutacje,każdy pozna tajniki jak krople...zamienić na flakonik
No tak, bo przeciez rozwod to jest tragedia, spaczenie na wieki, i w ogole plama na honorze.
Po prostu kobiety kolo 30ki sa delikatnie mowiac 'trudne'.
Nie szukajmy non stop winy w drugiej osobie.
Facetow kawalerow na poziomie jest sporo po 30.
Wbrew pozorom wiele osob woli byc samemu mimo niedogodnosci, ktore niesie ze soba brak kobiety niz sie najzwyczajniej meczyc, bo wieszkosc kobiet to ma w zyciu jedynie cel rodzina i dzieci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nastal wiec swoisty czas na wpolne spotkanie na Sali.,,,gdzie wladza mlotlem.stukac bedzie. :)
ktos komus bo romus smsy posle
a darmowy przejazd volvo.704 w prezencie,,nad jeziorko. o podal robaczka z kropkami jak biedronka,.czy chrupiaca pizza
Jak tp latwo bylo wymysledz blew
By ksxywde.zrobic
Komus wciagajac
Zmajoma z osiedla... za szerego.zimowego ballwamka.ktory roze w reku trzymal.. ale czas zrobi swoje zrobi i podziekije za wsxystkp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wspomnienia z dziecinstwa...
To czy wyjedziesz .czy zostaniesz to twoja decyzja....SMUTNO..

Rozwody są z różnych powodów :P Można szukać i być może znajdziesz fajnego!

fajnego pilota z byłego lotniska ZASPA....... czysz nie werka88

Najlepsze trunki sa w st.gdanskim odmiana wasiewska.gasiewska

dziekuje .....................................()

:) https://www.youtube.com/watch?v=AoarwY9Ft6g
do góry