Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
abonent - opinia wątek zamknięty Polecam internet w tej firmie, w ciągu ostatnich 2 lat znaczna poprawa!...
~abonent
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 lipca 2014

blabla ciach - opinia wątek zamknięty Może być korzystam z ich usług kilka lat ale gdy chce się z nimi...
~blabla ciach
1

dodano: 2 maja 2014

POLECAM wątek zamknięty Polecam gorąco firme!!! korzystam z internetu 24 na dobe nigdy nie miałam...
~Marika
1

dodano: 28 maja 2013

porażka wątek zamknięty internet porażka
~ul. jabłońskiego
1

dodano: 12 stycznia 2014

UMOWA BEZTERMINOWA wątek zamknięty Szukałem dostawcy u którego bedę mógł podpisać umowę na czas nie określony i...
~wędrowiec
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 lipca 2013

Od Wielu lat zdecydowanie na tak! wątek zamknięty komentarze o prl'owskim skansenie uwazam za wyssane z palca dyrdymaly!...
~Yocker
-

dodano: 24 maja 2013

Piotr - opinia wątek zamknięty polecem ,polecam firma z przyszloscia rozwija sie w dobrym tempie ,jakos...
~Piotr
-

dodano: 21 maja 2013

Maciej81 - opinia wątek zamknięty Ostatnio wszystko rewelacyjnie. Dzięki technikom wiem w czym był problem......
~Maciej81
-

dodano: 25 marca 2013

porażka wątek zamknięty test - ściaganie 15Mb, miało być co najmniej 30. wysyłanie 0,015Mb!!!. często...
~abonent EiA
-

dodano: 4 marca 2013

DUŻO LEPIEJ wątek zamknięty Internet po wizycie technika śmiga wyśmienicie. Dlatego radzę jak coś nie tak...
~Daniel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 września 2012

Nie jest źle wątek zamknięty Moim zdaniem internet działa dobrze. Chociaż wydaje mi się że kiedyś było...
~maciek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 września 2012

Zadowolony wątek zamknięty Mam TV oraz internet i jestem bardzo zadowolony. Obsługa miła, w każdej...
~Jabi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 grudnia 2010

Dla mnie OK wątek zamknięty Całe szczęście jak się przeprowadziłem na Chełm to nie czytałem tych opinii...
~Tomek K.
-

dodano: 18 grudnia 2010

tragedia z beznadzieja wątek zamknięty przez 6 lat korzystania z uslug tego dostawcy firme skojarzylem jako \"eia...
~bardzo niezadowolony klient
-

dodano: 5 października 2010

Jest coraz gorzej i nie ma nadzei na przyszłość. wątek zamknięty Z Internetu w EiA korzystam od około 7 lat. O ile na początku byłem...
~Ja
2

dodano: 19 grudnia 2009

Totalna masakra wątek zamknięty Zdecydowanie wszystkim odradzam tą sieć. Obsługa klienta to totalne dno....
~Marcin Lewandowski
-

dodano: 21 marca 2010

beznadzieja wątek zamknięty nie mozna grac w sieci caly czas jest problem z serwerem obsluga odsyla na...
~kosa
-

dodano: 16 marca 2010

Fatalna obsługa wątek zamknięty Parametry łącza takie sobie. Zapomnij o reakcji na maila z jakimś zapytaniem....
~cruiser
1

dodano: 20 czerwca 2008

To jest jakis zart i jest coraz gorzej! wątek zamknięty Place najdrozszy abonament, a dostaje to, za co place, tylko w godzinach...
~Tfuj Stary
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 listopada 2009

Your reported IP: 192.168.1.101 does not match your real IP: 10.20.23.56 wątek zamknięty Mam internet w E i A od 2 lat do wczoraj korzystałam z dc++ dzisiaj wyskakuje...
~Legwanica
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

25

wątków

do góry