Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepiej wątek zamknięty Zdecydowanie jestem na tak! Ceny są mega niskie, a klimat panujący w Ekipie...
~ciastko
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 czerwca 2014

To jest lokal czy ZAKAPIORNIA???? wątek zamknięty Jeżeli masz ochotę na konfrontację z rozjuszonymi...
~Krzysiek
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 maja 2014

Mordownia wątek zamknięty Jeśli szukasz mocnych wrażeń, to ten lokal jest zdecydowanie dla Ciebie....
~Sensei
1

dodano: 11 maja 2014

Całkiem spoko ale... wątek zamknięty Witam, na pierwszy rzut oka pub Ekipa wydaje się całkiem spoko. Ceny jak na...
~Raf
-

dodano: 19 lutego 2014

Ekhem... wątek zamknięty Ogólnie może być, ale szału nie ma... Barmanka (właścicielka?) to chyba...
~Hippo
-

dodano: 16 lutego 2014

Pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty Niestety nie mogę wystawić innej opinii. Barmanka/właścicielka (?) skutecznie...
~Paulina
7

dodano: 19 stycznia 2014

Znajomi z Face...ka podbili oceny :) wątek zamknięty Widze,ze po apelu wlascicielki na popularnym portalu spolecznosciowym,...
~koneser pubów
3

dodano: 19 stycznia 2014

Orginalnie wątek zamknięty Całkiem przyjemny pub, podoba mi się, że na kazdy dzień jest przewidziana...
~czasem bywam
-

dodano: 21 stycznia 2014

Najlepszy pub ever! wątek zamknięty Miejsce, w którym obcy ludzie stają się dla siebie znajomymi. Przyjdziesz...
~Izka
-

dodano: 12 stycznia 2014

Wojtek - opinia wątek zamknięty Pub bardzo przemiły. Super lokalizacja, do nocnego 2 minuty spacerem, ceny...
~Wojtek
-

dodano: 10 stycznia 2014

cóż za wysublimowane opinie... wątek zamknięty Patrząc na te komentarze to na pierwszy "rzut oka" widać, że 7 na 9 z tych...
~Słoń27
3

dodano: 3 stycznia 2014

Ekipa Pub wątek zamknięty Świetny Pub, w świetnej lokalizacji, ceny przystępne a obsługa profesjonalna...
~Radek
-

Adam - opinia wątek zamknięty najciekawsze tego typu miejsce w Gdyni. Świetna lokalizacja, ładny wystrój...
~Adam
-

Jeden z najlepszych pubów w Gdyni! wątek zamknięty Mój ulubiony pub :) Obsługa wspaniała. Klimat rewelacyjny. Tylko trochę...
~Paulina
-

Ekipa wątek zamknięty Fajne miejsce, można się poczuć "jak w domu". Tam nigdy nie pije się samemu,...
~Krzysztof
-

Poprostu super wątek zamknięty Fajna miła obsługa .Różnorodność browarów przy nie wygórowanych cenach .Gry...
~Grelik stały bywalec :)
-

Ekipa jak drugi dom :D wątek zamknięty Ogólnie rzecz ujmując trafiłem przez przypadek tam. Ale wiem że jeszcze nie...
~Alu
-

KosiarzUmyslu - opinia wątek zamknięty Gdy pierwszy raz odwiedziłem lokal, bylo po prostu rewelacyjnie. Szeroki...
~KosiarzUmyslu
-

Spoko miejsce wątek zamknięty Na serio spoko miejsce, zwłaszcza mega ludzie i mega imprezy. Jeden tylko...
~Yapa
1

dodano: 8 grudnia 2013

Ruda - opinia wątek zamknięty Nic dodać, nic ująć :) Mój drugi "dom" :D
~Ruda
-

dodano: 21 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry