Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oszust - w CEIDG ciągle jest zarejestrowany!!! wątek zamknięty UWAGA!!! Oszust - od września 2012 nie pojawił się na reklamacji, nie odbiera...
~Joanna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 listopada 2012

firma krzak? wątek zamknięty Ta firma w ogóle istnieje? Telefony kontaktowe nie działają ("nie ma takiego...
~miki
-

dodano: 17 września 2012

przeciętni wątek zamknięty przeciętni
~Artur
-

dodano: 9 sierpnia 2012

było ok wątek zamknięty solidni, dokładni, małe opuznienie ale do wybaczenia za to doradzili uczciwie...
~Joanna
-

dodano: 9 sierpnia 2012

Dokładni i konkurencyjni cenowo wątek zamknięty Dokładni i konkurencyjni cenowo , oferują wiecej niz inni a w moim przypadku...
~Jagoda i Wojciech
-

dodano: 16 maja 2012

Ekona okna - bez uwag wątek zamknięty Zamówienie okna pcv na nasz nowo budowany dom zrealizowane bez uwag, hmm przy...
~Jan , Krystyna
-

dodano: 11 maja 2012

można ich polecić wątek zamknięty Bez rozpisywania się wiele - polecam, okna w nowo budowanym domu nnaprawdę...
~Asia
-

dodano: 10 kwietnia 2012

Słowni , uczciwi, pomocni wątek zamknięty Otrzymałem do nich kontakt od znajomego z polecenia, i sie nie zawiodłem,...
~Andrzej
-

dodano: 10 kwietnia 2012

Bez uwag wątek zamknięty Wykonywali mi wymianę stolarki okiennej, uwag brak mieli kilku dniowe...
~Mirek
-

dodano: 20 lutego 2012

Ekona okna sprawnie i kompetentnie wątek zamknięty Zamówiłem u nich przeszklenia wew. aluminiowe wraz z adaptacją wnętrza...
~Jarosław W
-

dodano: 4 lutego 2012

Ekona - są kompetentni wątek zamknięty Podobnie jest i u mnie, okna i kompleksowy remont mieszkania wykonali...
~Justyna
1

dodano: 15 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Godni polecenia
~Renata
1

dodano: 19 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry