Ekspert kredytowy

Leasing Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dawid - ocena Pan Sebastian rzetelnie i z pełnym zaangażowaniem przeprowadził nas przez...
~Dawid
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 lipca 2025

Patrycja Ruszczyk - ocena Z przyjemnością polecam usługi tego doradcy kredytowego. Profesjonalne...
~Patrycja Ruszczyk
-

Andrzej - ocena Serdecznie polecam współpracę z tym doradcą kredytowym. Wyróżnia się ogromnym...
~Andrzej
-

Tatiana S. - ocena Z całego serca polecamy współpracę z Panem Sebastianem. Od pierwszego...
~Tatiana S.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 26 czerwca 2025

Marcin - ocena Kredyt hipoteczny. Fachowo i konkretnie. Przy refinansowaniu na pewno wrócimy :)
~Marcin
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 czerwca 2025

Rafał Wisowaty - ocena To że pan Sebastian ma wysokie oceny wynika z jego profesjonalizmu. Natomiast...
~Rafał Wisowaty
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 czerwca 2025

Paweł - ocena Jako pośrednik ds. nieruchomosci współpracuję z Sebastianem od lat. Zawsze...
~Paweł
-

dodano: 16 czerwca 2025

Kostiantyn - ocena Pełen profesjonalizm,duża wiedza z zakresu kredytów. Wykwalifikowana osoba w...
~Kostiantyn
-

dodano: 14 czerwca 2025

LB - ocena Pełen profesjonalizm,duża wiedza z zakresu kredytów. Kompetentna osoba na...
~LB
-

dodano: 13 czerwca 2025

Karolina G. - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Panu Sebastianowi za profesjonalne wsparcie...
~Karolina G.
-

dodano: 11 czerwca 2025

Tomasz - ocena Z przyjemnością dzielę się moją opinią nt współpracy z Panem Sebastianem. Od...
~Tomasz
-

dodano: 10 czerwca 2025

Artur - ocena Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pana Sebastiana, z którego pomocy...
~Artur
-

dodano: 5 czerwca 2025

OchMar - ocena Świetny kontakt, nieszablonowe podejście do trudnych spraw, pełen...
~OchMar
-

dodano: 5 czerwca 2025

Karolina Z. - ocena Współpraca z p. Sebastianem godna polecania, profesjonalizm na najwyższym...
~Karolina Z.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 26 marca 2025

Piotr - ocena Polecam pana Sebastiana. Lepiej trafić nie mogłem, to prawdziwy...
~Piotr
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 5 marca 2025

Szymon - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pełne zaangażowanie oraz fachowa...
~Szymon
-

dodano: 3 marca 2025

Jacek i Asia - ocena Kolejny raz korzystaliśmy z pomocy pana Sebastiana w sprawie uruchomienia...
~Jacek i Asia
-

dodano: 19 lutego 2025

Tomasz - ocena Polecam Pana Sebastiana, rzetelny, wszystko wyjaśni, zawsze dostępny mi...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 15 lutego 2025

M - ocena Na Pana Sebastiana trafiłam z polecenia rodziny. Zostałam bardzo pozytywnie...
~M
-

dodano: 9 lutego 2025

K - ocena Pan Sebastian jest niezwykle kompetentnym doradcą, posiada rozległą wiedzę na...
~K
-

dodano: 8 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry