El Molo

Restauracje

Sopot, pl. Zdrojowy 2B

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pawel - ocena Smacznie z pięknym widokiem i przystepnymi cenami!
~Pawel
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 września 2023

Dany - ocena Najlepszy makaron jaki jadlem.
~Dany
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 września 2023

Katarzyna - opinia Wpadałam do El Molo na herbatkę. Lokal położony w świetnym miejscu. Pięterko...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lipca 2023

Tragedia wątek zamknięty Wstrętne jedzenie, dorsz albo był mrożony albo stary, suchy, gumowaty. Sola...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 czerwca 2016

Koszmar wątek zamknięty Miało być romantycznie i smacznie, było niesmacznie i dramatycznie ... Od...
~"Gość"
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 marca 2016

Przyjęcie weselne wątek zamknięty Jeżeli ktoś z Państwa poszukuje miejsca na małe przyjęcie weselne (37 osób),...
~Patrycja Maria Marczuk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 września 2015

klient drugiej kategorii z weekendu za pół ceny w Sopocie wątek zamknięty Chciałam skorzystać z oferty lokalu w czasie akcji "weekend za pół ceny...
~anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 maja 2015

wszytsko super wątek zamknięty fajne miejsce, super polozenie, fajne menu, jedzonko dobre, obsluga w...
~G
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 stycznia 2015

:) wątek zamknięty Mają przepyszne ciasto marchewkowe z kremem mascarpone i z gałką lodów....
~Gg
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 września 2014

marz - opinia wątek zamknięty pyszne jedzenie, ostatnio jedliśmy znakomitego dorsza, przemiła obsługa
~marz
-

dodano: 15 lipca 2014

Więcej takich rybnych restauracji w Trójmieście wątek zamknięty Przyznaję tak wysoką opinię ponieważ restauracja mile zaskoczyła mnie oraz...
~Anka
-

dodano: 7 maja 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry