Widok

Elaviv coraz gorszy!

Kiedyś lubiłam jeść tam kebaby, były naprawdę dobre, pełne mięsa i dodatków. Nie wiem dlaczego, ale jest tam coraz gorzej. W obsłudze jedyną normalną osobą jest właściciel, który jest naprawdę sympatyczny. Dwie kobiety z czarnymi włosami minęły się z celem, bardziej skupiają się chyba na grze na tamtejszych automatach, przy której głośno i intensywnie dyskutują i przeżywają. Kebab podany niechlujnie, porcje zdecydowanie zmniejszone, z kebaba zrobiony totalny naleśnik (kiedyś podawali normalnego durum, a teraz spłaszczają go z zawartością na kompletny naleśnik). Kobieta pytała się mnie czy chcę oliwki i ostre papryczki, na co ja grzecznie - nie, dziękuję. I co jest w kebabie? Ostre papryczki, które wypalają niemiłosiernie buzię od środka + oliwki. Brak jakiegokolwiek pytania jakie mięso ma być w środku lub jakie dodatki klient sobie życzy. Czas na znalezienie innego miejsca z lepszym kebabem.
Moja ocena
Kebab Elaviv kategoria: Fast food
obsługa: 1

menu: 3

jakość potraw: 2

wygląd i czystość: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No tak, chodzi o laski.... Kobieca zawiść:)
Jadłem, jem i będę jadł. Pierwszy raz słyszę narzekania, że ktoś dostał więcej ;) Cóż, pewnie okres się zbliża...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
gdzie tutaj ktos narzeka, ze dostal wiecej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry