Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Obsługa (pani obsługująca) NIE miła !!! ŁAMIĄ ZASADY BHP !!! wątek zamknięty Wyjątkowo bezczelna obsługa, Pani pospiesza klienta podczas składania...
~Krzysiek
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 października 2014

CORAZ GORZEJ!!! wątek zamknięty bardzo mi przykro, ale kolejny raz otrzymalem niepelne zamowienie :( w...
~pożeracz kebabów
-

dodano: 2 stycznia 2015

Zdecydowanie! wątek zamknięty Ludziom się nie podoba bo niechlujny, to niech idą jeść do (...) ze słodką...
~tak
-

dodano: 23 czerwca 2014

Elaviv coraz gorszy! wątek zamknięty Kiedyś lubiłam jeść tam kebaby, były naprawdę dobre, pełne mięsa i dodatków....
~Karola
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 maja 2014

Polecam wątek zamknięty Porcje duże, smaczne. Obsluga mila i sprawna
~Bart
-

dodano: 31 maja 2014

Mniam mniam wątek zamknięty Mam blisko tego kebaba i bardzo często bywam. Najlepszy jest szef, który jest...
~:D
-

dodano: 24 kwietnia 2014

Kebab? śmiechu warte wątek zamknięty To takie dziwne, że praktycznie każdy może sobie otworzyć kebaba i go...
~Bartek
1

dodano: 4 lipca 2013

Polecam wątek zamknięty Durum pierwsza klasa,mięsa tyle , że spokojnie najadam się małym. Obsługa...
~Łukasz
1

dodano: 29 sierpnia 2013

Koszmarna obsługa... wątek zamknięty Mało miesa a to chyba podstawa w kebabie.Wiele do zyczenia jesli chodzi o...
~Ernesto
1

dodano: 1 sierpnia 2013

Super !!! wątek zamknięty Jedzenie super , obsluga spoko . POLECAM.
~piotrek
1

dodano: 2 września 2013

Absolutnie omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Rozwalające sie tortile, przygotowywane w mało estetyczny sposób na oczach...
~Piotr
1

dodano: 27 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry