Widok

Elbląski Harpaganowy TRAMWAJ

Czy wiecie, że na trasie 27 Harpagana w uroczych okolicach Bytowa jeździł Elbląski Harpaganowy TRAMWAJ wszystkich świadków tego wydarzenia biorę właśnie na świadków - potwierdzacie ?

z - pozdrawia Darecki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilkanaście kilometrów przed metą mocni "TRAMWAJARZE" odskoczyli na PKT 8 a "cieniasy" zgodnie współpracując metodą piknikową dojechali do metki - nikt się nie ścigał i w zamkową bramę wjechaliśmy całą wspaniałą piątką a DUCH Harpagana był na zamkowym dziedzińcu.

Darecki

z - pozdrawia Darecki
Nasz tramwaj był prawie jak pociąg EX
6 miejsce - 809/847/911/951/ - i tu będzie protest 814 był w tej grupie nie wiedząc czemu zmienione całkowicie dane Mariusz Kozłowski któremu nie zaliczono 19 !!!
10 - 885 Adam który cały czas się na nas wiózł i wobec czego jest nam krewny zgrzewkę napoi energetycznych :-)
12 - 810/811/812/813/815
17 - 837 czyli Wielki Zeb

chyba nie wypadliśmy tak źle ?
wobec czego - pozdrawiam PGR z Wielkim R. na czele :-)

z - pozdrawia Darecki
Szczęście, że to był tylko tramwaj, a nie na przykład pociąg ekspresowy.
A wogle to proponuję nastepnym razem tramwaj 100 osobowy, 5km przed metą się scigamy ;)
Choroba TRAMWAJ mnie przegonił, 1 dzisiątka w tyłku :(

==będzie rewanż==
Nie ma sprawy - "sie nie gniewam" :-)
u NAS była współpraca jak się patrzy nawet ciągneliśmy jednego nowego Adama.
Pierwsze zdjęcia już na ESR a pozostałe (bardzo ciekawe) oraz relacja dopiero za dni kilka :-(

z - pozdrawia Darecki
Sorki za oskarzenia jesli taka prawda chodzilo wlasnie mi o tych w zoltych czy w pomaranczowych koszulkach ktorych widzialem jak jechaliscie na 12pk jeszcze raz wielkie sorki ale mysle ze popierasz moje zdanie jesli chodzi o trzymanie sie kola bez zadnego wsparcia Łopatka napisał(a):

> Elbląski tramwaj miał więcej wagonów i pozdrawialiśmy
> wszystkich jak się patrzy.
>
>
Sorki za oskarzenia jesli taka prawda chodzilo wlasnie mi o tych w zoltych czy w pomaranczowych koszulkach ktorych widzialem jak jechaliscie na 12pk jeszcze raz wielkie sorki ale mysle ze popierasz moje zdanie jesli chodzi o trzymanie sie kola bez zadnego wsparcia
Tak to był właśnie E.H. TRAMWAJ i faktycznie mógł rozjechać kamerzystę lecz mu tak dobrze z oczu patrzało.
A ten "ksiądz" ponoć rozdawał talony na malucha !!!

:-)

z - pozdrawia Darecki
Czy to była rowerowa sfora co około 17.00 dojechała na wspólny punkt TP 12 iTR (chyba) 17?
Czy to była wataha co by prawie rozjechała kamerzystę?
Czy był w tym tramwaju osobnik co rozdawał jakieś karteczi niczym ksiądz po kolędzie?

Nie, chyba go nie widziałem. ;-)

Roeoender.
Elbląski tramwaj miał więcej wagonów i pozdrawialiśmy wszystkich jak się patrzy.

z - pozdrawia Darecki
Były 2 tramwaje, drugi w pomarańczowych koszulkach...w ogóle dziwni goście
Widzę Piotrze, że jeszcze nie doszedłeś do siebie po imprezie.
W naszym TRAMWAJU nie było nikogo z Krakowa !
Kto był dowiecie się niedługo !

810

z - pozdrawia Darecki
Jestem pewien ze ta grupa nie dala sobie rady gdyby nie ekipa z krakowa bocala reszta i tak sie trzymala ich kola takich wyscigow jest pelna a jesli chodzi o orietacje to byscie mnieli nie jeden klopot z odnalezieniem punktu w tej imprezie chodzi o sprawdzenie swoich umniejetnosci wytrzymalosciowych jak i orientacji w terenie a nie lapanie kolka i za kimsŁopatka napisał(a):

> Czy wiecie, że na trasie 27 Harpagana w uroczych okolicach
> Bytowa jeździł Elbląski Harpaganowy TRAMWAJ wszystkich świadków
> tego wydarzenia biorę właśnie na świadków - potwierdzacie ?
>
>
Tak było. Pomiędzy 12 a 13 mało mnie nie rozjechał, bo jechałem po jego torach ale pod prąd. Poza tym o ile wiem to byli tam tramwajaże z innych pięknych miejsc, a nawet jeden trolejbusiarz
OJ TAK!!!
Powinni tego zabronić...