Widok
Nasz tramwaj był prawie jak pociąg EX
6 miejsce - 809/847/911/951/ - i tu będzie protest 814 był w tej grupie nie wiedząc czemu zmienione całkowicie dane Mariusz Kozłowski któremu nie zaliczono 19 !!!
10 - 885 Adam który cały czas się na nas wiózł i wobec czego jest nam krewny zgrzewkę napoi energetycznych :-)
12 - 810/811/812/813/815
17 - 837 czyli Wielki Zeb
chyba nie wypadliśmy tak źle ?
wobec czego - pozdrawiam PGR z Wielkim R. na czele :-)
6 miejsce - 809/847/911/951/ - i tu będzie protest 814 był w tej grupie nie wiedząc czemu zmienione całkowicie dane Mariusz Kozłowski któremu nie zaliczono 19 !!!
10 - 885 Adam który cały czas się na nas wiózł i wobec czego jest nam krewny zgrzewkę napoi energetycznych :-)
12 - 810/811/812/813/815
17 - 837 czyli Wielki Zeb
chyba nie wypadliśmy tak źle ?
wobec czego - pozdrawiam PGR z Wielkim R. na czele :-)
z - pozdrawia Darecki
Sorki za oskarzenia jesli taka prawda chodzilo wlasnie mi o tych w zoltych czy w pomaranczowych koszulkach ktorych widzialem jak jechaliscie na 12pk jeszcze raz wielkie sorki ale mysle ze popierasz moje zdanie jesli chodzi o trzymanie sie kola bez zadnego wsparcia Łopatka napisał(a):
> Elbląski tramwaj miał więcej wagonów i pozdrawialiśmy
> wszystkich jak się patrzy.
>
>
> Elbląski tramwaj miał więcej wagonów i pozdrawialiśmy
> wszystkich jak się patrzy.
>
>
Jestem pewien ze ta grupa nie dala sobie rady gdyby nie ekipa z krakowa bocala reszta i tak sie trzymala ich kola takich wyscigow jest pelna a jesli chodzi o orietacje to byscie mnieli nie jeden klopot z odnalezieniem punktu w tej imprezie chodzi o sprawdzenie swoich umniejetnosci wytrzymalosciowych jak i orientacji w terenie a nie lapanie kolka i za kimsŁopatka napisał(a):
> Czy wiecie, że na trasie 27 Harpagana w uroczych okolicach
> Bytowa jeździł Elbląski Harpaganowy TRAMWAJ wszystkich świadków
> tego wydarzenia biorę właśnie na świadków - potwierdzacie ?
>
>
> Czy wiecie, że na trasie 27 Harpagana w uroczych okolicach
> Bytowa jeździł Elbląski Harpaganowy TRAMWAJ wszystkich świadków
> tego wydarzenia biorę właśnie na świadków - potwierdzacie ?
>
>