Widok

Electric Mind

Electric Mind Temat dostępny też na forum:
Electric Mind to pewna idea eventowa, poszukująca odpowiedniej formułydo produkcji najciekawszych zjawisk z nowoczesnej sztuki elektronicznej.W jej składzie mieści się zarówno muzyka jak i sztuka video. Jednakżeistotną składową ma być również miejsce, skala produkcji jak iposzukiwanie właściwie dobranego kontrastu. Tak aby całość miałacharakter intrygującej podróży czy elektryzującej umysł ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Electric:)))

Electric mind zaliczam na 6+.Muzyka nie samowita,ludzie jeszcze fajniejsi;))najlepsza impreza w tym karnawale;)).

hej , czy ktoś mógłby mi napisać czy ta impreza jest na świeżym powietrzu ?

niby jestem tolerancyjne i o gustach tez nie powinno sie dyskutowac ale jezeli ktos uwaza ze lepsza impreza jest dzisiaj w sfinie to naprawde zaczynam sie zastanawiac czy ludzie posiadaja jakikolwiek gust muzyczny

buahaha dobra biba w sfinie dzisiaj...no nie moge...hhahahaha...

Electric Mind

Rucht: cieszymy sie ze w sfinie jest taka impreza, niezly odsysacz drechow i manieczkowcow... bawcie sie dobrze, my uderzamy na Electric Mind, bo poziom muzyczny jak potencjał ludzki jest nieporównywalnym z balanga w sfinie tego dnia...

19

Chcialem isc do CSG ale tego dnia jest lepsza impreza w sfinksie w Sopocie, Angelo, Diana i kilu innych dobrych asów, takze tego dnia Sopocisko

i to sie nazywa WYPAS!kogo nie bedzie nich zaluje

ogień z tuby będzie:D

":p" no w końcu !!! mniam, mniam. my tam będziemy, a TY?

Electric Mind

Nie wiem jak wy ale ja tam bede;).Szczegolnie dla Paryss (Skylark Rec., BeatBandith, Sfinks - Sopot) ;))

pjeknie

super niech dzialają! tak malo sie dzieje w Gdańsku..Keep workin'!:))

Inne tematy z forum Rozrywka

Tomasz Karolak - Miłość Ci wszystkiego nie wybaczy (4 odpowiedzi)

Kontynuacja "50 i co?" czyli muzycznych przygód Tomasza. Rockowo gadany stand up muzyczny, który...

4. Baltic Opera Festival (3 odpowiedzi)

Latem Gdańsk i Sopot zamienią się w operowe serce Europy podczas Baltic Opera Festival 2026. W...

IRONMAN 2026 Gdynia (3 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

do góry