Elis

Salony kosmetyczne Depilacja laserowa

Gdańsk, Złota Karczma 13B/11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Magda - opinia wątek zamknięty Byłam na depilacji bikini-brazylijskiej. W tym salonie pierwszy raz i byłam...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 maja 2014

Szczerze polecam!!! wątek zamknięty Salon na bardzo wysokim poziomie. Miałam wykonany zabieg fotoodmładzania na...
~Betty
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 września 2013

100% POLECAM!!! wątek zamknięty Jest to mój ulubiony gabinet. Bardzo profesjonalne podejście do klienta,...
~Alicja B
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 lutego 2013

Miła obsługa wątek zamknięty Miałam w tym salonie 9 zabiegów na bikini i 9 na pachy, Pani która je...
~Aga
1

dodano: 10 lipca 2012

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Mimo niskich cen, bardzo profesjonalna obsługa. Depilacja skuteczna, już po...
~Darka
-

dodano: 8 lipca 2012

Polecam... wątek zamknięty ... z czystym sumieniem. Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz zabiegów, z...
~zadowolona
-

dodano: 16 czerwca 2012

bikini laserowa depilacja. wątek zamknięty Pomimo dość krępującego zabiegu-czułam się swobodnie. Pani bardzo miała. Nie...
~wobi
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2012

WYJATKOWO wątek zamknięty Na prawdę wyjątkowe podejście do klienta oraz wyjątkowa i profesjonalna...
~Radosz
-

dodano: 20 kwietnia 2012

gorąco polecam wątek zamknięty wykupiłam kupon na gruponie i w tym przypadku jestem bardzo zadowolona z...
~aga
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Szczerze polecam! wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Skorzystałam najpierw z groupona i już...
~alicja
-

dodano: 13 kwietnia 2012

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Wizytę w tym salonie uważam za bardzo udaną. Realizacja groupon'a okazała się...
~kamila
-

dodano: 26 marca 2012

super wątek zamknięty świetna obsługa. z cięzkim sercem jak najbardziej polecam :) czemu z cięzkim...
~patrycja
-

dodano: 16 marca 2012

Polecam :) wątek zamknięty korzystałam z oferty z Groupona w tym salonie i jestem bardzo zadowolona....
~klient
-

dodano: 27 stycznia 2012

POLECAM wątek zamknięty Mimo, że zabiegi są niestety trochę bolesne, niweluje to przemiła obsługa....
~AL
1

dodano: 10 grudnia 2011

Szczerze POLECAM wątek zamknięty Nieczęsto zdarza mi się wyrażać opinie o miejscach, które odwiedziłam, ale...
~Justyna
-

dodano: 14 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry