Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
klub spoko wątek zamknięty Klub bardzo fajny, tak jak i muzyka. Bawiłam się świetnie ale było by jeszcze...
~Imprezowiczka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2012

Na nowo ! wątek zamknięty Dobry wieczór ! W ostatnią sobotę miałam okazję zagościć do klubu Elita....
~Monia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 lutego 2012

No proszę jakie zmiany :) wątek zamknięty Witam Miałam okazje bawić się w klubie elita w piątek 13nastego. Widzę ze...
~Paulina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 stycznia 2012

Fantastyczna atmosfera wątek zamknięty Chodzę do tego clubu od pewnego czasu z wielką przyjemnoscią.Obsługa tego...
~Naahku
-

dodano: 13 grudnia 2011

ŻAL!!! wątek zamknięty brud syf nie miła obsługa nie polecam (...) drogo smierdząco
~MAGDA
-

dodano: 20 sierpnia 2011

Flejtuchy wątek zamknięty fleje i brudasy, nie było jak celtic. nie chodźcie tam, nie warto. drożyzna.
~miczar
-

dodano: 26 lipca 2011

oby tak dalej! wątek zamknięty Klub ogólnie ok. Bardzo dobry klimat zarówno od strony wizualnej jak i...
~karolina
-

dodano: 20 maja 2011

Spoko lokal wątek zamknięty Jest to chyba najlepsza dyskoteka w Gdańsku... Knajpa ma swoj klimat,Obsługa...
~Nieznana
-

dodano: 6 lutego 2011

Bravo!!!! wątek zamknięty Na wstępie chciałbym pogratulowac zmian jakie zaszły w lokalu począwszy od...
~Marek
-

dodano: 5 lutego 2011

SUPER:) wątek zamknięty Naprawdę klub na poziomie , muzyka , wystrój , obsługa , klimat i ceny na 6...
~Atomówka
1

dodano: 28 stycznia 2011

spoko lokal wątek zamknięty Lokal jak najbardziej do polecenia. W porównaniu ze starym Celticem,...
~koleś
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 stycznia 2011

Super Lokal wątek zamknięty Super muzyka, fajny lokal, dobre piwo i smaczne drinki. Ogólnie miły i...
~Seba
-

dodano: 30 stycznia 2011

Mega wątek zamknięty Mega impreza!! Fajny klimat, dobra muza - czego chcieć więcej?
~Artur
-

dodano: 30 stycznia 2011

Rewelacja!!! wątek zamknięty Knajpa super! Klimat rewelacyjny! Komentarz poniżej to jakaś kpina. Wiele...
~Ja
-

dodano: 28 stycznia 2011

skandal ! wątek zamknięty Wiele twarzy to była knajpa z klimatem, a ta Elita to remiza dla typowych...
~rak
-

dodano: 20 stycznia 2011

totalna zenada wątek zamknięty jakis koles chodzi z petem lekcewarzac zakaz, muzyka nie wiadomo co i to za...
~abc
-

dodano: 20 stycznia 2011

ocena na plus wątek zamknięty fajna, zróżnicowana muza, fajny układ sali, piątka dla DJ'a :) (sam grałem 12...
~Michał
-

dodano: 14 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Klimatycznie urządzone wnętrza, nowocześnie, wygodnie, muzyka dla każdego,...
~Sylwia
-

dodano: 14 stycznia 2011

Zmiana godna polecenia wątek zamknięty Klub naprawdę odmieniony. Wygląd bardziej nowoczesny i ekskluzywny. Impreza...
~Monika
-

dodano: 12 stycznia 2011

~llo
-

dodano: 26 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

20

wątków

do góry