Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Instruktor Piotr Skowerdej kat. A2 wątek zamknięty Gorąco polecam zarówno Elka School, jak i instruktora Piotra Skowerdeja. Był...
~D
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 września 2016

Egzamin A2 - instruktor Piotr Kowerdej wątek zamknięty Szczerze polecam szkołę jazdy Elka School , szybko , sprawnie z dobrym...
~Gracjan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuję Panu Piotrowi Kowerdejowi, Instruktorowi w Elka School z...
~Jarek.zbikowski
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 czerwca 2015

Kurs kat.A instruktor Piotr Kowerdej wątek zamknięty Witam, Polecam szkołą Elkaschool! Egzamin kat. A zdany za pierwszym...
~Maciej G
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 października 2015

Świetny kurs doszkalający :) wątek zamknięty Po 4 latach od ukończenia kursu stwierdziłam, że czas najwyższy zdać egzamin...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 maja 2015

Polecam wątek zamknięty Dzięki zajęciom teoretycznym z Panem Jackiemi Banasikiem zdałam egzamin...
~Monika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 listopada 2013

Polecam wątek zamknięty Dzięki zajęciom teoretycznym z Panem Jackiemi Banasikiem zdałam egzamin...
~Monika
-

dodano: 7 listopada 2013

POLECAM wątek zamknięty Przede wszystkim Panie bardzo miłe i profesjonalne. Dzięki Jackowi Banasikowi...
~Paola
-

dodano: 5 września 2013

Polecam :D wątek zamknięty Polecam Elkę i pana Arka. Teoria przeprowadzona szybko i ciekawie. Na jazdach...
~Dominika
-

dodano: 30 sierpnia 2013

Polecam szkołę oraz świetnego instruktora p. Piotra wątek zamknięty Cały kurs przebiegł pomyślnie, ostatecznie oba egzaminy udało mi sie zaliczyć...
~Krystian Palczewski
-

dodano: 31 lipca 2013

Podziękowania dla Elki School i instruktora Arka wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla Elki za profesjonalne przygotowanie do egzaminu -...
~Justyna
-

dodano: 30 lipca 2013

Dzisiaj zdałem :] wątek zamknięty Polecam tą szkółkę, widzę rezultaty za co zapłaciłem. Polecam instruktora...
~Szymon Sz.
-

dodano: 24 lipca 2013

Sukces z Elką ;) wątek zamknięty Dzięki ogromne Mateuszowi Kozłowskiemu. To instruktor, który świetnie uczy,...
~Patrycja
-

dodano: 18 lipca 2013

Elka School i J. PIOTROWSKI - P O L E C A M !!! wątek zamknięty ELKA SCHOOL to szkoła jazdy na najwyższym poziomie i stuprocentowa gwarancja...
~PAULINA
-

dodano: 14 lipca 2013

Andrzej Tanowski - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła, świetni instruktorzy i wykładowcy.
~Andrzej Tanowski
-

dodano: 26 maja 2013

Dziękuje Panie Piotrze wątek zamknięty Piotr Kowerdej to był strzał w 10. Nauczył mnie jak być dobrym kierowcom,...
~Krystian
-

dodano: 17 maja 2013

Podziękowania dla instruktora Janusza Piotrowskiego! wątek zamknięty Witam. Tydzień temu zdałam egzamin na prawo jazdy i jestem mega, mega...
~Monika K.
-

dodano: 14 kwietnia 2013

Najlepsza szkoła! wątek zamknięty Od początku do samego końca kurs przeprowadzony profesjonalnie i w bardzo...
~Wojtek
-

dodano: 11 kwietnia 2013

Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty MIAŁAM DZISIAJ(3.04.2013) EGZAMIN PRAKTYCZNY O 6 RANO I POSZŁO MI ZNAKOMICIE,...
~MAGDALENA K
1

dodano: 4 kwietnia 2013

Dobra szkoła, świetni instruktorzy wątek zamknięty Profesjonalnie zorganizowana szkoła, miła obsługa Pań w biurze na Chyloni....
~Aleksander
1

dodano: 26 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry