Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ocena wątek zamknięty W elce brałam tylko jazdy doszkalające. Obsługa miła, za każdym razem...
~Paulina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

POLECAM! wątek zamknięty Bez wątpienia mogę polecić szkołę Elka School każdej osobie, która chciałaby...
~Klaudia
-

dodano: 14 listopada 2015

TERESA PREUSS NAJLEPSZA INSTUKTORKA Z WEJHEROWA wątek zamknięty Witam chciałam się podzielić swoja opinia na temat nauki w Pani Teresy jest...
~Dziunia z Wejherowa
-

dodano: 9 września 2015

Instruktorka wątek zamknięty Nauczanie PERFEKCYJNE , Polecam nowym kursantom...
~Marta Baranowska
-

dodano: 26 sierpnia 2015

PAWEŁ STOLORZ wątek zamknięty Elka school !!! To wspaniały ośrodek szkolenia kierowców z wysokiej klasy...
~Angelika Pawełas
-

dodano: 24 sierpnia 2015

Rewelacja!! :) wątek zamknięty Jeździłam z Teresą Ficht-Preuss i nie wyobrażam sobie lepszego instruktora,...
~Karola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2015

najlepsi nauczyciele tylko w Elka School :) wątek zamknięty Dzisiaj, mimo mojego panicznego strachu, zdałam swój egzamin praktyczny i...
~anna milewczyk
-

dodano: 26 marca 2015

ołyeee Teresa najlepsza jest!!!!! wątek zamknięty Jazdy z Tereską były dla mnie mega przyjemne. Myślałem, że nauki będą...
~Michał
-

dodano: 10 marca 2015

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY wątek zamknięty Miła obsługa podczas zapisywania na kurs u Pani Mari, super instruktorzy...
~grabek82
-

dodano: 13 stycznia 2015

Mozna za pierwszym? Jasne ze TAK!!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam ta szkole. Byl to moj bardzo dobry wybor;) Polecam...
~Patryk
-

dodano: 7 stycznia 2015

Polecam! wątek zamknięty Najlepsza szkoła jazdy! Polecam na sto procent. Jazdy na luzie, bez stresu,...
~Martyna
-

dodano: 5 grudnia 2014

Gorąco polecam !!! wątek zamknięty Polecam z całego serca Elkę w Wejherowie. Obsługa w biurze miła i fachowa....
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 lutego 2014

Dziękuję ! wątek zamknięty Dziękuję wam za zdanie za pierwszym razem prawa jazdy.Dziękuję szczególności...
~Beata G.
-

dodano: 31 stycznia 2014

Karolina - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła jazdy, wszystko dopięte na ostatni guzik, żadnych...
~Karolina
-

dodano: 21 stycznia 2014

EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM wątek zamknięty Kurs na prawo jazdy robiłam 5 lat temu; wtedy usłyszałam od instruktora, że i...
~Eliza Matejczyk
-

dodano: 30 grudnia 2013

kat A wątek zamknięty zdecydowanie polecam, szkoła posiada taki sam moto jak w WORD, co naprawdę...
~Łukasz
-

dodano: 28 grudnia 2013

Najlepsza szkoła! wątek zamknięty Świetna atmoswera podczas trwania całego kursu. Szybka teoria, fajne...
~Kamil
-

dodano: 20 grudnia 2013

opinia wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera i fachowa obsługa. Pani Teresa jest wspaniałą...
~Dorian
-

dodano: 10 listopada 2013

Agnieszka Bianga - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania, sporo sie nauczyłam i dzięki...
~Agnieszka Bianga
-

dodano: 19 września 2013

POLECAM wątek zamknięty Prawko zdałam za pierwszym razem bez najmniejszych problemów, jazdy z Tereską...
~Marta
-

dodano: 16 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry