Z ręką na sercu mogę przyznać, że ta szkoła nie zawiodła mnie w żadnym z aspektów.
Od samego początku zrobiła na mnie dobre wrażenie i nie zawiodłem się! Obsługa oddziału w Rumi zawsze była gotowa pomóc. Cena kursu była przystępna. Poziom zajęć teoretycznych był bez zarzutów, a przewidziane w cenie materiały powtórkowe okazały się bardzo praktyczne. 30 godzin jazd wykorzystane w maksymalny sposób. Brak problemu z dostosowaniem się do wolnego czasu kursanta. Świetna współpraca między pracownikami szkoły, którzy potrafią się z sobą dogadać i bez problemu zorganizować "wymiany".
Rezultat edukacji w ELKA SCHOOL mógł być tylko jeden. Egzamin zdany za PIERWSZYM RAZEM.
Z tego miejsca chcę również szczególnie podziękować i polecić wszystkim instruktora MARCINA KALWIGA, który nie tylko potrafi w sposób bezbłędny przygotować kursanta do egzaminu, ale pragnie przede wszystkim, żeby każdy z jego podopiecznych zrozumiał zasady ruchu drogowego i nauczył się prowadzić samochód w sposób odpowiedzialny :)
NAPRAWDĘ DZIĘKUJĘ!