Widok
Elka jest naprawde wielka!!!
Elka School to najlepsza szkoła z pośród wszystkich szkół. Jezeli szukacie szkoly, w której profesjonalnie przygotuje sie Was do egzaminu na prawko to zdecydowanie jest to Elka School! Sami dobrze wiecie ile jest teraz różnych szkół na rynku, które nie potrafia zrobić nic innego jak tylko zedrzec z człoweiak pięniądze. Uwierzcie mi Elka School nie jest taka szkoła. Jak kazdy ja również wachałam się przed wyborem szkoły i naprawde nie załuje.Zdałam za drugim razem i juz niedługo bede mogła odebrac moje upragnione prawko. Bardzo bym chciała podziękować Panu Jurkowi S., który nie tylko uczy jak jezdzic samochodem ale i równiez uczy jak myslec jadac tym samochodem. Potrafi profesjonalnie przygotowac do egzaminu. Magluje trasy egzaminacyjne, az utkwia one na tyle w pamieci że sie bedzie o nich w nocy snic. Jego wsakzowek nie da się zapomniec co jest niezwykle wazne na egzaminie.W Elce cała swoja uwage skupia sie tylko i wlacznie na kursancie dlatego tez mozecie byc pewni że pieniadze, które wydaliscie na kurs nie wyrzucicie w bloto.Uwierzcie mi nie ma takiej drugiej szkoły!!! Panie Jurku jeszcze raz wielkie dzieki. Polecam gorąco Elke Scholl. Naprawde nie pozałujecie tego wyboru.
Moja ocena
ELKA SCHOOL Rumia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6