Widok
Ellen Babić
Opinie do spektaklu: Ellen Babić.
Autor:Marius von Mayenburg
Reżyseria:Patryk Warchoł
Premiera:8 lutego 2026 roku na Scenie Stara Apteka
Sezon:2025/2026
Klara i Astrid od lat tworzą związek, który rozpoczął się, gdy Astrid była nauczycielką nastoletniej jeszcze Klary. Życie kobiet zostaje zakłócone przez pewną wizytę, podczas której dawne tajemnice zaczynają wychodzić na jaw. Spotkanie przeradza się w psychologiczną grę ...
Przejdź do spektaklu.
Autor:Marius von Mayenburg
Reżyseria:Patryk Warchoł
Premiera:8 lutego 2026 roku na Scenie Stara Apteka
Sezon:2025/2026
Klara i Astrid od lat tworzą związek, który rozpoczął się, gdy Astrid była nauczycielką nastoletniej jeszcze Klary. Życie kobiet zostaje zakłócone przez pewną wizytę, podczas której dawne tajemnice zaczynają wychodzić na jaw. Spotkanie przeradza się w psychologiczną grę ...
Przejdź do spektaklu.
Świat dzieci przegrywa ze światem dorosłych.
Doskonały spektakl. Poszłam na niego z dużą obawą po przeczytaniu kilku opinii ale wyszłam wstrząśnięta treścią sztuki. Dawno nie widziałam tak dobrze zagranego spektaklu.Troje aktorów i każdy zapadnięty w rolę!Tekst ukazującej jak świat dorosłych nie liczy się ze światem dzieci.To dorośli i to ci , którzy powinni mieć szczególną uwagę na bezpieczeństwo dzieci załatwiają swoje sprawy nie licząc się z konsekwencjami.Warto zobaczyć ten spektakl .Scenografia niby prosta ,ale zabieg z opuszczaną ścianą lustra w której odbija się tzwdrugie dnowyśmienity.