Zdecydowanie odradzam zakupy w tym butiku. Nigdy nie spotkałam się z tak nieprofesjonalną, wręcz chamską obsługą klienta.
Po zapytaniu o dostępność rozmiaru jednej z sukienek, sprzedawczyni odpowiedziała Ale ta sukienka kosztuje 900 zł. Odpowiedziałam, że widzę cenę i pytam o rozmiar. Okazało się, że z tego modelu została tylko ta jedna sztuka. Zapytałam więc czy znajdzie się coś w moim rozmiarze, ponieważ szukam sukienki na wesele i chciałabym coś przymierzyć. Na co Pani równie opryskliwie jak poprzednio odpowiedziała: ale przyszła Pani przymierzać czy kupować?. Zrozumiałabym to pytanie, jeśli zajęłabym tej Pani dużo czasu i nie potrafiłabym się na nic zdecydować, ale byłam w tym sklepie nie więcej niż 5 minut.
Po tej wymianie zdań, udało się znaleźć jedną sukienkę w moim rozmiarze (noszę jeden z popularniejszych rozmiarów, czyli 38, więc zaopatrzenie sklepu, też pozostawia wiele do życzenia). Pani nie wyciągnęła sukienki z folii, tylko poprosiła o przyłożenie jej do siebie, po czym stwierdziła no nie za bardzo dla Pani ten kolor.
To stwierdzenie przepełniło szalę goryczy.
Z pewnością nigdy już tam nie pójdę.