Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja - ocena Miałam umówiona lekcje próbna gry na skrzypcach. Zgłosiłam się w recepcji...
~Alicja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 listopada 2023

Marta & Olivér Szabó - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Empire Gospel Choir działający przy Empire Music School do...
~Marta & Olivér Szabó
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 czerwca 2022

Kirk Franklin - opinia wątek zamknięty Prawdziwy chór gospel z fantastyczną dyrygentką, fenomenalną sekcją...
~Kirk Franklin
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 16 sierpnia 2021

Patrycja - opinia wątek zamknięty Oprawa muzyczna ślubu w wykonaniu Empire Music - niezapomniane przeżycie,...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 października 2020

Najlepsza szkoła w trójmieście wątek zamknięty Niesamowita ekipa! Zgrani, uśmiechnięci ludzie, potrafiący przekazać swoją...
~Magda D
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 października 2017

Świetna atmosfera, ludzie żyjący muzyką wątek zamknięty Córka uczęszcza do Empire Music School, uczy się grać na instrumencie. Jeśli...
~Maja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 czerwca 2017

oprawa ślubu 2016 wątek zamknięty Bardzo serdecznie polecamy, pełen profesjonalizm, wszystko w porozumieniu w...
~k
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2016

Oprawa muzyczna na ślubie. wątek zamknięty Z czystym sumieniem i dumą, mogę polecić wszystkim oprawę muzyczną Empire...
~Sandra Plichta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 listopada 2015

Niezapomniane półkolonie wątek zamknięty Córka uczestniczyła w zajęciach półkolonii i jest zachwycona. Kreatywność...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 lipca 2015

Niepowtarzalna oprawa muzyczna slubu wątek zamknięty W czerwcu bralismy slub w Warszawie, gdzie towrzyszyl nam chor gospel Empire...
~kinga&michael
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lipca 2015

Fantastyczna Msza Slubna...Wspaniala muzyka...Anielski glos Arlety...Dopasowany repertuar do oczekiwan wątek zamknięty W Boże Ciało 2015 odbył się nasz ślub. Jako, że Msza była najważniejszą jego...
~Joanna Wardlow
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

Wspaniałe przeżycie wątek zamknięty Zespół Empire Music towarzyszył mi i mojemu mężowi w najważniejszym momencie...
~Daria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

Empire Gospel Choir - Najpiękniejsza Oprawa Ślubna wątek zamknięty Dziewczyny z chóru, Pan pianista i cudowny głos Pani Arlety sprawiły, że...
~Gosia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 października 2014

oprawa muzyczna uroczystosci slubnej wątek zamknięty kwartet smyczkowy, który zagrał podczas mojej ceremonii ślubnej dodał całej...
~Ada
-

dodano: 28 sierpnia 2014

Ola - opinia wątek zamknięty Zajęcia z emisji głosu z Panią Arleta sa pełne profesjonalizmu, ciekawe i...
~Ola
-

dodano: 30 lipca 2014

wokal wątek zamknięty oprawy ślubne są przepiękne. widziałam parę nagrań i sie nimi zachwycałam...
~nieznany
-

dodano: 29 lipca 2014

ślub wątek zamknięty Polecam każdemu, kto chce mnieć piekną oprawę muzyczną na swoim slubie....
~Kasia & Milosz
-

dodano: 22 lipca 2014

spełnienie marzeń wątek zamknięty Dzięki Empire Music spełniło się moje marzenie! Dziewczyny śpiewały...
~Ewa
-

dodano: 23 maja 2014

Podziękowania wątek zamknięty Witam!! Dziękujemy bardzo za przepiękną oprawę naszego ślubu. Konrad był pod...
~Edyta i Konrad
-

dodano: 23 lutego 2014

Doskonała zabawa choinkowa wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam usługi firmy Empire Music. Nasze przedszkole...
~Dyrektor przedszkola Promyczek w
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 grudnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry