En Face

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Sopot, al. Niepodległości 797

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bez zarzutu wątek zamknięty Jestem wieloletnią klientką pani Marioli i pomimo dzielacych mnie kilkuset...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 marca 2017

Byłam stałą klientką, ale już nie będę wątek zamknięty Za pierwszym razem reklamację przyjęto, za drugim brak odpowiedzialności za...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 stycznia 2017

KIPESKI SALON wątek zamknięty Nie polecam. Nie pamiętam, u której Pani się strzygłam, ale włosy są...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 listopada 2016

zadowolenie wątek zamknięty korzystam z usług fryzjerskich od kilku lat i jestem bardzo zadowolona! Pani...
~Kalina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Korzystałam z Usług kosmetyczki tydzien temu doczepianie rzes 1:1..Rzesy po...
~Iza
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 maja 2016

Byle szybko i byle jak. wątek zamknięty Z usług salonu skorzystałam po raz pierwszy i ostatni. Obsługująca mnie pani...
~Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lipca 2015

POPSUŁO SIĘ wątek zamknięty Byłam w tym salonie kilkakrotnie. Zawsze świetna obsługa, miła, szybka. Tym...
~Olka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 lipca 2015

Pani Monika wątek zamknięty Pani Monika fryzjerka jest przemila, wspaniale dobiera kolory i strzyze....
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2014

Miło :) wątek zamknięty Inwencja twórcza i zaangażowanie. Przy tym bardzo miła obsługa :) Córka była...
~Eulalia
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 lutego 2014

polecam wątek zamknięty Korzystam z uslug salonu fryzjerskiego od kilku lat, pani Agnieszka swietnie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 września 2013

Pani Marzenko! Dziękuję! wątek zamknięty Byłam u Pani Marzenki na pilingu kawitacyjnym z maseczką i masażem twarzy -...
~Agata
-

dodano: 10 września 2013

Polecam wątek zamknięty Od lat korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.
~M
-

dodano: 31 sierpnia 2013

polecam p. Monikę wątek zamknięty jest miłą, profesjonalną i zawsze uśmiechnięta fryzjerką... bardzo polecam a...
~klientka
-

dodano: 4 sierpnia 2013

Fryzjder Adam - NIE NIE NIE NIE wątek zamknięty Byłam stałą klientką tego salonu jeszcze przed wielkim remontem. Po otwarciu...
~Pannaanna
2

dodano: 25 września 2012

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Zawsze po wizycie jestem bardzo zadowolona :) Pani Mariola czaruje cuda z włosów
~monia
-

dodano: 24 maja 2013

aga - opinia wątek zamknięty Polecam! Zawsze serdeczne podejście do klienta i wysoka jakość uslug
~aga
-

dodano: 6 maja 2013

Pani Marzenka! wątek zamknięty Za kazdym pobytem w Sopocie Chodze do Pani Marzenki I jestem bardzo...
~Elzbieta
-

dodano: 6 lutego 2013

Pani Mariolka ! wątek zamknięty Od kilka lat podczas pobytu w Sopocie Chodze do Pani Mariolki,zawsze...
~Elzbieta
-

dodano: 6 lutego 2013

Pani Agnieszka wątek zamknięty Jakie szcęscie że nadal jest pani Agnieszka!!! dawniej chodziłam często dziś...
~Zakręcona Aga
-

dodano: 27 grudnia 2012

fryzjerki w En Face wątek zamknięty Z salonu korzystam od dobrych 8 lat i z reguły byłam bardzo zadowolona....
~^kanapka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
75

68

wątków

do góry