Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jan - ocena Bardzo słaby endokrynolog moim skromnym zdaniem. Bardzo się stara ale...
~Jan
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

Ewelina - ocena Pani doktor - ku zdziwieniu innych lekarzy do których później trafiłam -...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 20 marca 2024

Joanna - ocena Od wielu lat jestem pacjentką pani doktor. Każda wizyta przebiega w miłej...
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 26 października 2024

Ewa Małyska. - ocena Jestem pacjentką P dr .izabeli turek 'muczyńskiej od 25LAT.Zawsze się...
~Ewa Małyska.
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 20 sierpnia 2024

Pacjentka 47 - opinia wątek zamknięty Nigdy więcej u tego lekarza. Lekarz od lat mnie leczył.Ostatnia wizyta moja u...
~Pacjentka 47
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 maja 2023

Julia - opinia wątek zamknięty Dziękuję Pani Annie za opiekę. Leczę się u Pani Doktor drugi rok i widzę...
~Julia
-

dodano: 4 stycznia 2023

Filomena - opinia wątek zamknięty Pani Ania to lekarz z dużą wiedzą, od razu po pierwszej wizycie zleciła mi...
~Filomena
-

dodano: 16 listopada 2022

Mariola - opinia wątek zamknięty Polecam, bardzo dobra i kompetentna Doktor, podchodzi z empatią. Leczę się od...
~Mariola
-

dodano: 14 listopada 2022

Gosia - opinia wątek zamknięty Pani Anna jest jednym z najlepzych lekarzy jakich miałam szczęście poznać w...
~Gosia
-

dodano: 18 października 2022

Koja - opinia wątek zamknięty Niestety nie polecam tej Pani. Pani Tkaczyk spóźniła się na wizytę, nie...
~Koja
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 18 września 2021

Kaja - opinia wątek zamknięty Nie wiem skąd te dobre oceny zero empati do dziecka człowiek przychodzi z...
~Kaja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 14 marca 2021

Szczęsna S - opinia wątek zamknięty Byłam zaskoczona możliwością prawie bezzwłocznego umówienia się na wizytę....
~Szczęsna S
-

dodano: 11 stycznia 2021

Alicja Srock - opinia wątek zamknięty Udałam sie do Pana doktora w mocno awaryjnej sytuacji, wszystko zostalo...
~Alicja Srock
-

dodano: 18 października 2020

Piotr - opinia wątek zamknięty Niech nikogo nie zwiedzie piękny gabinet po mamie, jeżeli szanujesz swoje...
~Piotr
-

dodano: 1 października 2020

Tomek - opinia wątek zamknięty Pełna profeska 10/10 Jestem w pełni zadowolony!
~Tomek
-

dodano: 14 lipca 2020

Ewa - opinia wątek zamknięty Pani Dr. Jest konkretna i skuteczna przy czym mało wylewna ale jak komuś to...
~Ewa
-

dodano: 15 czerwca 2020

Agnieszka Babińska - opinia wątek zamknięty Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam do tej pory. Panią doktor poleciła mi...
~Agnieszka Babińska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 marca 2020

Ja - opinia wątek zamknięty Lekarz, który ma czas dla pacjenta. Zawsze uważny, robi dogłębny wywiad,...
~Ja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 lutego 2020

Patrycja - opinia wątek zamknięty Dr Ziółkowski to nie lekarz, to prawdziwy Anioł. Zawsze pomoże, nie zostawi...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 stycznia 2020

Anetta - opinia wątek zamknięty Wizytę zamówiłam do 9 latka. Czas oczekiwania krótszy niż zapowiadano. Pani...
~Anetta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 stycznia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
436

273

wątków

do góry