Widok
Endokrynolog-PILNIE
hej!
Potrzebuje pilnie lekarza endokrynologa. Jak sie okazazało mam za niskie tsh i podejrzenie o nadczynnosc. Dostałam skierowanie ale nigdzie nie moge sie zapisac.Jestem w 3 miesiącu ciąży i boje sie o maluszka..
Moze znacie jakiegos taniego prywatnego?
ALbo poprosze o numery gdzie na nfz przyjmuje moze któys sie zlituje.
Potrzebuje pilnie lekarza endokrynologa. Jak sie okazazało mam za niskie tsh i podejrzenie o nadczynnosc. Dostałam skierowanie ale nigdzie nie moge sie zapisac.Jestem w 3 miesiącu ciąży i boje sie o maluszka..
Moze znacie jakiegos taniego prywatnego?
ALbo poprosze o numery gdzie na nfz przyjmuje moze któys sie zlituje.
ja równiez polecam Gros-Tyrkin- bardzo dobry lekarz - dzięki niej, po 3 poronieniach przez Hashimoto wreszcie udało mi się donosić zdrową dziewczynkę - i nie zmusza pacjentek by przyjezdzały do niej z każdym pytaniem czy wynikiem badań - karze dzwonić i konsultuje przez tel. Chodząc do niej w ciązy czułam się bezpiecznie. Wizyta koszt.100zł
Po porodzie zajrzyj na Ceragem, tam się dowiesz w jaki sposób możesz sobie pomóc i pozbyć się problemu zamiast truć się tabletkami przez całe życie. Jednym z objawów chorej tarczycy jest tycie. Jeśli nie chcesz wyglądać jak szafa trzydrzwiowa ( za kilka lat) to już teraz sama zajmij się swoim zdrowiem. Jesteś jeszcze młoda i masz bardzo duże szanse powrotu do zdrowia - tylko trzeba będzie nad tym trochę popracować.