Widok

Endokrynolog-PILNIE

hej!
Potrzebuje pilnie lekarza endokrynologa. Jak sie okazazało mam za niskie tsh i podejrzenie o nadczynnosc. Dostałam skierowanie ale nigdzie nie moge sie zapisac.Jestem w 3 miesiącu ciąży i boje sie o maluszka..

Moze znacie jakiegos taniego prywatnego?
ALbo poprosze o numery gdzie na nfz przyjmuje moze któys sie zlituje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że w LUX MEDZIE przyjmują panie w ciąży "nadprogramowo" ale nie wiem jaka może być cena takiej wizyty :/
w przychodni w Gdańsku na ul. kowalskiej przyjmuja endokrynolodzy. i jest też ginekolog-endokrynolog. tel 305-79-72
ja chodzę to pani Ewy Gross -Tyrkin na Łegiewniki koło hotelu Heweliusz. Również jestem w ciązy i mam problemy z tarczycą i z całą pewnością mogę ją polecić.
a szukasz endokrynologa-ginekologa czy zwykłego endokrynologa?
110 zł
http://www.cennik.luxmed.pl/dla_pacjentow/cennik
dr Lewczuk, Invicta; kolejki są długie, ale myślę, że jak naświetlisz sytuację to p. dr przyjmie Cię bez problemu ; cena cos koło 100-120 zl
http://www.gabinety-przy-kowalskiej.pl/
ja równiez polecam Gros-Tyrkin- bardzo dobry lekarz - dzięki niej, po 3 poronieniach przez Hashimoto wreszcie udało mi się donosić zdrową dziewczynkę - i nie zmusza pacjentek by przyjezdzały do niej z każdym pytaniem czy wynikiem badań - karze dzwonić i konsultuje przez tel. Chodząc do niej w ciązy czułam się bezpiecznie. Wizyta koszt.100zł
polecam panią dr z rumii, bardzo dobry lekarz. kontakt na prv
Proponuje zadzwonic do calodobowej informacji medycznej TEL MED. Tel: 583010222 lub 19595. Z pewnoscia uzyska tam Pani wiele informacji. Pozdrawiam
Po porodzie zajrzyj na Ceragem, tam się dowiesz w jaki sposób możesz sobie pomóc i pozbyć się problemu zamiast truć się tabletkami przez całe życie. Jednym z objawów chorej tarczycy jest tycie. Jeśli nie chcesz wyglądać jak szafa trzydrzwiowa ( za kilka lat) to już teraz sama zajmij się swoim zdrowiem. Jesteś jeszcze młoda i masz bardzo duże szanse powrotu do zdrowia - tylko trzeba będzie nad tym trochę popracować.
byle nie na kowalskiej do przereklamowanej p dr Stefanowicz-Kujawy... więcej pisać nie będę, wystarczy że wpiszecie jej nazwisko i opinii negatywnych jest wystarczająco dużo...sama byłam u niej 2 razy i dopisuję się do tych Kobiet, które są na NIE :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Labioplastyka Trójmiasto (8 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...

do góry