Widok

Endokrynolog d. Połeć - czy ktoś zna?

znacie tego dr? Co sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wpisz w Google "endokrynolog Pruszcz gd" i poczytaj, kto przyjmuje, jakie ma opinie.
Znany lekarz pl, Ranking lekarzy pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może kogoś innego znacie, kto przyjmuje w Pruszczu? I jest endok..
To ja już nic nie rozumiem. Zapisałam się na wizyte do swissmedu w Pruszczu, na wizytę do endokrynologa. Do internisty to chodzę na NFZ. A do endo.. na NFZ nie ma szans, wiec chcę prywatnie. I co się okazuje, ze trafiłam do internisty?? Bez sensu, przeciez wyraxnie chciałam do endo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic się nie zmieniło. Zawsze należy patrzeć na pieczątkę - tam jest napisane, jakie lekarz posiada specjalizacje.
Jasne, tylko że ja chodziłam do dr nie do poradni internistycznej, tylko endokrynologicznej i też byłam zdziwiona, gdy okazało się, że nie ma przedłużonego kontraktu właśnie z powodu braków formalnych. Minęło jednak kilka lat i może teraz coś się zmieniło w tym względzie
Nie ma endokrynologa bez jakiegoś papierka - tak jak nie ma kierowcy bez prawa jazdy.
Można być internistą i zajmować się też tarczycą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziłam do dr na Wassowskiego, potem stracił kontrakt ( chyba z powodu braku papierka z endo) i znalazłam się u dr Czaplińskiej -Kałas w Nowym Porcie. Wówczas zauważyłam różnicę w skrupulatności badań. Dr Połeć robił usg ( tu przewaga, bo miał w gabinecie, ale jednocześnie nigdy nie otrzymałam opisu do ręki) i kierował na tsh i to było wszystko. Dopiero dr Kałas zleciła mi biopsję guzków i wszystkie pozostałe badania w kierunku niedoczynności.
Chyba ma specjalizację, ale bez jakiegoś końcowego papierka. I przyjmuje przypadki endokrynologiczne. Jeżeli mogę polecić, to świetna jest dr Lizakowska-Kmieć. Też przyjmuje na Wassowskiego raz w miesiącu, a poza tym w ENDOMEDzie (jest szefem).
Nie endokrynolog, tylko internista - nie ma specjalizacji z endokrynologii. Wystarczy spojrzeć na pieczątkę lekarską.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinie są różne.
do góry