Widok

Endokrynolog - kogo polecacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dobry lekarz najlepiej w Gdańsku z niedługim czasie oczekiwania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr birholz przychodnia morena
Do Lizakowskiej-Kmieć chodziłam prywatnie (nawet nie wiem, czy przyjmuje na NFZ), kazała do siebie przychodzić co pół roku tylko leków nie dawała na te pół roku a krócej. Ale zawsze prosiłam o informację o lekach dla rodzinnego i rodzinny wypisywał mi recepty. Teraz chodzę do Czaplińskiej Kałas na NFZ. Jestem u niej dwa razy w roku, zawsze sama z siebie daje skierowania na badania, recepty i info do rodzinnego, zeby mógł recepty wypisywać. O nic nie musze się upominać. I tak teraz myślę, że jednak Czaplińska-Kałas jest lepsza, ale to moja subiektywna ocena.
http://hannakalas.orangemail.pl
P. Doktor zazwyczaj wypisuje taką ilość, że mi spokojnie starcza na długi czas. W razie czego rodzinny wypisuje bez problemu, kiedyś tam poprosili o zaśw od lekarza endykrynologa. I tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
również jestem ciekawa ile kosztuje wizyta u dr Hanna Czaplińska Kałas ?

mam jeszcze jedno pyt. czy jesli chodzicie prywatnie do endokrynologa macie możliwość i korzystacie z tego, że wasz lekarz rodzinny na NFZ wypisuje wam recepte na leki?

chodze do endomedu i mam wrazenie jednak, że endo celowo wypisuje mi recepte na mniejsza ilosc lekow, zebym czesciej byla zmuszona chodzic na wizyty tj. kilka razy w roku, jakos mi się nie usmiecha placic po 140 zl( na dzien dzisiejszy) + dodatkowo platne badania kilka razy w roku
A ile kosztuje wizyta i czy na pewno to kompetentny lekarz?pytam o ta drugą.
Polecam obie, bo obie mnie leczyły. Lizakowska-Kmieć straszna gaduła (potrafi trzymać w gabinecie nawet 15 minut dłużej niż powinna, bo lubi sobie poplotkować na różne tematy - przynajmniej u mnie tak było), często zleca różne badania (oprócz tych "standardowych" na tarczycę), Czaplińska-Kałas bardziej konkretna, badania oczywiście również zleca, ale nie tyle co ta pierwsza dr. Obie sympatyczne i rzeczowe.
Przyjmuje też na NFZ w Nowym Porcie
Hanna Czaplińska Kałas. Prywatnie przyjmuje we Wrzeszczu, rejestracja przez strone internetową, wystarczy kilka dni przed.
Dr Lizakowska-Kmieć, Endomed
do góry