Widok

Endokrynolog - kogo polecacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dobry lekarz najlepiej w Gdańsku z niedługim czasie oczekiwania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr birholz przychodnia morena
Do Lizakowskiej-Kmieć chodziłam prywatnie (nawet nie wiem, czy przyjmuje na NFZ), kazała do siebie przychodzić co pół roku tylko leków nie dawała na te pół roku a krócej. Ale zawsze prosiłam o informację o lekach dla rodzinnego i rodzinny wypisywał mi recepty. Teraz chodzę do Czaplińskiej Kałas na NFZ. Jestem u niej dwa razy w roku, zawsze sama z siebie daje skierowania na badania, recepty i info do rodzinnego, zeby mógł recepty wypisywać. O nic nie musze się upominać. I tak teraz myślę, że jednak Czaplińska-Kałas jest lepsza, ale to moja subiektywna ocena.
http://hannakalas.orangemail.pl
P. Doktor zazwyczaj wypisuje taką ilość, że mi spokojnie starcza na długi czas. W razie czego rodzinny wypisuje bez problemu, kiedyś tam poprosili o zaśw od lekarza endykrynologa. I tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
również jestem ciekawa ile kosztuje wizyta u dr Hanna Czaplińska Kałas ?

mam jeszcze jedno pyt. czy jesli chodzicie prywatnie do endokrynologa macie możliwość i korzystacie z tego, że wasz lekarz rodzinny na NFZ wypisuje wam recepte na leki?

chodze do endomedu i mam wrazenie jednak, że endo celowo wypisuje mi recepte na mniejsza ilosc lekow, zebym czesciej byla zmuszona chodzic na wizyty tj. kilka razy w roku, jakos mi się nie usmiecha placic po 140 zl( na dzien dzisiejszy) + dodatkowo platne badania kilka razy w roku
A ile kosztuje wizyta i czy na pewno to kompetentny lekarz?pytam o ta drugą.
Polecam obie, bo obie mnie leczyły. Lizakowska-Kmieć straszna gaduła (potrafi trzymać w gabinecie nawet 15 minut dłużej niż powinna, bo lubi sobie poplotkować na różne tematy - przynajmniej u mnie tak było), często zleca różne badania (oprócz tych "standardowych" na tarczycę), Czaplińska-Kałas bardziej konkretna, badania oczywiście również zleca, ale nie tyle co ta pierwsza dr. Obie sympatyczne i rzeczowe.
Przyjmuje też na NFZ w Nowym Porcie
Hanna Czaplińska Kałas. Prywatnie przyjmuje we Wrzeszczu, rejestracja przez strone internetową, wystarczy kilka dni przed.
Dr Lizakowska-Kmieć, Endomed

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry