Widok
Jeśli chodzi o bardziej "pozasystemowe" leczenie hashimoto to Natalia Łukaszowa, przyjmuje w Gdyni na Placu Kaszubskim.
Nie wiem, czy podjęłaby się terapii samym jodem, bo indywidualnie podchodzi do każdego przypadku, ale mnie (i wiele osób, które znam) pomogła skutecznie z Hashimoto. Brałam preparaty zawierające jod, z dawką dostosowaną do mojej tarczycy. Sama poszłam do niej z polecenia. Na wizytę trzeba trochę poczekać, ale warto.
Nie wiem, czy podjęłaby się terapii samym jodem, bo indywidualnie podchodzi do każdego przypadku, ale mnie (i wiele osób, które znam) pomogła skutecznie z Hashimoto. Brałam preparaty zawierające jod, z dawką dostosowaną do mojej tarczycy. Sama poszłam do niej z polecenia. Na wizytę trzeba trochę poczekać, ale warto.
Witam wszystkim, widzę że wszyscy się pogubiliśmy, lekarza chodzi o sprzedaż tabletek na tarczycę, mają z tego korzyści. Ja 30 lat temu byłam leczona tylko płynem lugola było to tak śmierdzące że musiałam uczyć się zażywać żeby zaraz nie zwymiotować. Podaje link (surowe zdrowie) poszukajcie sobie wszystko o tarczycy. Mnie również endokrynolog wprowadził w chorobę. Polecam naprawdę "surowe zdrowie"