Widok

Endokrynolog w Endomedzie-kogo polecacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Slyszalam ze Dr.Babinska jest dobra ale terminy dopiero na listopad.
Mozecie polecic kogos rownie dobrego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr babinska przyjmuje tez na chrzanowskiego we wrzeszczu, terminy krotsze i cena nizsza
Krzysztof Błaut, przyjmuje na Żabiance w czwartki popołudniu, bardzo dokładny, nawet mój ginekolog bardzo go polecał.
Ja bylam u Obolonczyka, pan bardzo konkret i po pierwszej wizycie wiedxialam co i jak, ale mialam wszystkie badania, druga wizyta doszlifowanie diagnozy (dodatkowe badania) i jak na razie widze postepy w leczeniu, wczesniej nie moglam pare lat sie doprosic i wielu lekarzy porzadnej diagnozy.
Gdzie przyjmuje Łukasz Obołończyk?
wg tego co jest widoczne na stronie Endomedu - Dr Łukasz Obołończyk przyjmuje na Opolskiej.
Tak zgadza sie przyjmuje na opolskiej, ale tylko we wtorki, i chyba do poznych godzin ale nie wiem, ja bylam okolo 18, ale ogolnie zdatrzaja sie tam obsuwy niezle u niego, bo on trzyma pacjenta ile trezba, efekt czasem posiedzisz tam z godzine albo lepiej - co ja akurat uwazam na plusa ze koles wszystko sprawdzi i wyslucha.

Pono w Akademi gdzies jeszcze i innych miejscach mozna go znalezc, ale nie szukalam, bo namiar na endomed mi pasowal. Ciezko jednakze tam trafic jak ktos nie jest z gda :)

Ja mam swojego lekarza http://arcz.pl/od-kilku-lat-lecze-sie-u-endokrynologa/ dobry fachowiec.

Inne tematy z forum Zdrowie

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

Problem z erekcją w wieku 23 lat (16 odpowiedzi)

Witam, pisze w związku z problemem z erekcja. Mam 23 lata. Problem pojawia sie juz na poczatku...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

do góry