Widok

Endokrynolog w Gdańsku

czy ktos moglby podac mi namiary na dobrego endokrynologa w Gdańsku/ew Sopocie ??? z góry dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Klimaszewska jest znakomitym specjalistą. Przyjmuje blisko kolejki na Zaspie. Nie pamiętam dokładnego adresu, ale mam numer telefonu: 583 412 979. Trzeba się rejestrować z pewnym wyprzedzeniem bo ma zawsze dużo pacjentów.
Klinika Invicta w Gdańsku - Medison ma dobrych specjalistów i można zapisać się na książeczkę zdrowia. M
polecam tez endokrynologa z wrzeszcza, rog grunwaldzkiej/miszewskiego
kobieta pracuje rowniez w instytucie chorob tropikalnych
Nie polecam dr. Szczurowicz z wrzeszcza. 100 za wizyte i faszerowanie hormonami,
Polecam: centrum Endomed, np dr. Chełmińska centrum znajduje się koło kolejki skm Żabianka. za wizytę 60 zł, super specjaliści. leczę się 3 lata, więc zaufaj.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
widze ze juz ktos polecil ci ta dr z Miszewskiego ja dodam ze nazywa sie dr Rzepiak moge powiedziec ze uratowala mi zycie opiekuje sie pacjetem jakby byl to ktos jej bardzo bliski
hi bylam juz u conajmniej 5 endokrynologów kazdy 50-100zl za wizyte i nic ciekawego gdybanie, przypuszczanie a moze tak a moze tak i tak na okrądło prosze mi polecic dobrego specjalieste
dr. Anna Lewczuk!! Fantastyczny lekarz, specjalistka i wspaniały człowiek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tygrysek napisał(a):

> dr. Anna Lewczuk!! Fantastyczny lekarz, specjalistka i
> wspaniały człowiek.

Witam.Właśnie wybieram sie do INVICTy w Gdańsku.Czy ta dr jest az tak wspaniała jak piszesz.Staram się o dziecko z męzem. Ile kosztuje wizyta.Zapisałam sie do A.Szczurowicz- ale na tym forum przeczytałam , że nie jest dobra.Dzięki za odpowiedz.Pozdrawaim. Emilia z Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie odradzam dr Szczurowicz, wizyta trwa u niej 5 min, jest niedokładna, nic nie tłumaczy o chorobie i szybko zbywa jak ma sie jakies pytania, zapisuje tylko dużo leków bez zadnych wyjaśniej po co, Nigdy do niej juz nie pojde
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
szczurowicz to okropny człowiek
nie ma podejscia do ludzi jest chamska nie umie sie zachowac i wyzywa pacjentow.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem w szoku czytając opinie o dr szczurowicz jak byłam u niej to dokładnie wszystko mi powiedziała o moim stanie zdrowia nie zbywala mnie i widać że zna się na tym co robi. Moja koleżanka się u niej leczy i jest znaczna poprawa u niej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam!
Poszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa. Czy ma ktoś namiary na dr Lewczuk? Nigdzie nie mogę znaleźć nr tel. ani m-ca, gdzie przyjmuje. Z góry dziękuję:)Będę wdxięczna za info na maila, gdyż na formu rzadko zaglądam;) ,moj adres: aliszm@wp.pl
popieram opinie o dr szczurowicz to okropna kobieta beszczelna i wredna tylko kasa dla niej sie liczy ja za 5 min i skierowania na badania zapłaciłam 80zł i juz jej dziekuje
monik8 napisał(a):
> Jestem w szoku czytając opinie o dr szczurowicz jak byłam u
> niej to dokładnie wszystko mi powiedziała o moim stanie zdrowia
> nie zbywala mnie i widać że zna się na tym co robi. Moja
> koleżanka się u niej leczy i jest znaczna poprawa u niej.

Jeżeli chodzi o dr Szczurowicz to jak najbardziej oradzam
odwiedziłam juz wielu lekarzy gin-endo i ta Pani dobitnie zapadła mi w pamiec i to niestety w złym tego słowa znaczeniu.
Wizyta trwa bardzo krótko a do tanich nie należy (100 zł- chodziłam prywatnie) Lekarka nie potrafi nic wytłumaczyć, przekazać informacji co ci dolega jak bedzie wygladac leczenie. Do miłych niestety też nie należy.
Bardzo szybko pozbywa się pacjenta przepisując mu górę leków i mnóstwo badań do zrobienia. Żałuje że nie zajrzałam na zadne forum i nie poczytałam o tej pani doktor (nie traciłabym czasu i pieniędzy).
Dostałam od niej mnóstwo tabletek do łykania. konsultowałam jej diagnoze a także przepisane leki z innymi lekarzami. Pozostała trójka lekarzy (niezależnych od siebie) kazała mi to jak najszybciej odstawic i nie była przekonana o jej diagnozie.
Moja watroba ma sie wiec dobrze :)
Oby takich lekarzy jak najmniej na tym świecie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Dariusz Wydra, przyjmuje w Madisonie na przeciwko INVICTY. Super lekarz i cudowny czlowiek.
Rowniez jestem zaskoczona, ze tak wiele osob ma tak zle zdanie na temat pani dr,... lecze sie u niej juz od roku i widze znaczną poprawe. Osobiscie nie moge powiedziec o niej nic zlego.
Ostatnio, czekajac pod gabinetem, panie rowniez narzekaly ze jest niemila, ale przyznaly ze przychodzą do niej nadal bo jest DOBRA.

pozdr!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdecydowanie odradzam dr Szczurowicz.Jest niemiła i antypatyczna, przykład lekarza bez powołania.Wizyta trwająca 5 minut, a kosztująca niezłe pieniądze.Traktowanie pacjenta jako zło konieczne.Leczenie także nie daje rezultatów, dopiero po zmianie lekarza jest poprawa. Nie wiem dlaczego Invicta zatrudnia takie soby, chyba z braku lekarzy.Reasumując - szkoda zdrowia i "czasu" u dr Szczurowicz.
ja lecze się od ponad roku u dr.Sz... i jestem zaskoczona krytyka chodząc po wielu ginekologach ona podeszła do mnie fachowo nie zbyla mojego problemu
zdecydowanie odradzam dr Szczurowicz. wizyta trwa krótko, nie potrafi nic wytłumaczyć np ja zapytałam dlaczego uważa, że moja insulina jest za wysoka, choć według norm na kartce z laboratorium wszystko jest ok. Jak ją o to zapytałam to powiedziała, że jej wyliczenia są zbyt skomplikowane, żeby mi wytłumaczyć...
Poza tym popełniła kardynalny błąd - powiedziała, że mam brać luteinę od 16 dnia cyklu niezależnie czy owulacja jest czy jej nie ma, a wszyscy wiedzą, że luteina uniemożliwia owulację i jak tu się starać o maluszka według jej rad?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry