Widok

Endokrynolog w Gdańsku

czy ktos moglby podac mi namiary na dobrego endokrynologa w Gdańsku/ew Sopocie ??? z góry dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Gronowski Invicta Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podbijam temat, polecicie endokrynologa w Gdańsku/Trójmieście? Mam Hashimoto i szukam kogoś dobrego, prywatnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie - hop hop

Podbijam, w "dzisiejszych czsach" :) jakieś nowe polecenia?? :)
Już gdzieś tu pisałam, że ja jestem zadowolona z pani Senderowicz. Nie czekałam długo na pierwszą wizytę, już teraz nie pamiętam, bo to było 8 miesięcy temu. Przyjmuje na Skłodowskiej-Curie.
Nie byłam bym taka pewna . Pacjent jej przeszkadza . Jest niegrzeczna i arogancka . Najgorzej wydane pieniądze .
Absolutnie!!!!
cześć Endokrynolog w Gdańsku jest na Grunwaldzkiej przychodni specjalistycznej we Wrzeszczu - lek medycyny Elżbieta Tkaczyk co prawda płatna 100zł ale rewelacja przyjmuje w czwartki od 15 do 16.30/17.00 podaje telefo do rejestracji:58 3414215 lub 58 3446048; ja chodze do niej już 2 lata pomogła mi i mojej przyjaciółce.
Z tego, co wiem, to prof.Sworczak od dawna nie przyjmuje nowych pacjentów.
150 zl usg 80 zl nie polecam !!!!!!!!!!!!Doktor bardzo zimna nie mila ,zleca bardzo duzo drogich badania i kaze przychodzic co dwa tygodnie ..materjalostka ...omijac dlugim lukiem .NIE POLEAM !!!!
Wizyta u p. dr Szczurowicz kosztuje obecnie 150,- PLN
Co do endoktynologa dr Sworczaka, to od swojego lekarza dostałem namiar właśnie na niego, jako na dobrego fachowca.
Czy doktor Rachoń zajmuje sie hiperprolaktynemią?
100%PROFESJONALIZMU
http://www.trojmiasto.pl/dr-hab-Dominik-Rachon-specjalista-chorob-wewnetrznych-o31610.html#wyniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
-dr Mizan - Gross . Gd- Wrzeszcz ul Chrobrego , wizyta 100 zł
hopppp
A do kładnie pod ten adres
http://www.trojmiasto.pl/dr-hab-Dominik-Rachon-specjalista-chorob-wewnetrznych-o31610.html#wyniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja zapraszam na tą stronę aby poznać według mnie najlepszego endokrynologa naprawde z super podejściem i precyzją.
www.poradnia-endokrynologiczna.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Lewczuk przyjmuje w Medisonie na ostatnim piętrze w Gdańsku w Invikcie. Najlepiej podejść ,bo trudno jest się dodzwonić do rejestracji.
Czeka mnie operacji wycięcia tarczycy z powodu guzków. Chcialabym skonsultować się z Panią dr Anną Lewczuk. Proszę o nr tel, lub adres
do góry