Widok

Eniro w Gd

Witam, umówiłam się na rozmowę kwalifikacyjną na czasie.
Generalnie zrobiłam to co każdy czyli sprawdziłam firmę w sieci. Niestety nie spotkałam na swojej drodze żadnej dobrze uzasadnionej pozytywnej opinii.
Moje pytanie: czy ktoś z obecnych tutaj pracował lub pracuje w tej firmie...
Atmosfera,warunki lokalowe itp,
Kusi mnie bo mam blisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wpisz w tym forum eniro zapewniam ze beda opinie mało przychylne..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja znalazłam tam pracę właśnie dlatego, że poczytałem dokładnie te fora o pracy i widać wyraźnie że dominują opinie pozytywne, a te negatywne to tylko obrażanie, poszłam na okres próbny i okazało się, że te wszystkie teksty o mobbingu, o złej atmosferze, albo o tym, że nie ma komputerów można sobie wsadzić między bajki, na samym początku dostajesz szkolenie ze sprzedaży i produktowe potem umowę o pracę ze wszystkimi świadczeniami i dodatkowo bonusy - kartę multisport, dodatkowe ubezpieczenie, itp. tymi co są niezadowoleni nie sugerowałabym się, bo sprzedaż jest branżą, gdzie utrzymują się ludzie z odpowiednimi kwalifikacjami , być może ci co się nie utrzymali teraz się wyładowują na forach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jakie komputery? komputery maja tylko kierownicy grup, zwykli telemarketerzy maja fiszki z danymi firmy, tak jest szkolenie w wawrszawie, tam podpisujesz umowe na 3 miechy, gdzie jak sama sie zwolnisz z pracy przed upływem tych 3 miesiecy musisz oddac firmie za szkolenie ponad 2 tys ;/;..nie no super sprawa.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hohoho... no to pracowałas tam ale chyba z 10 lat temu - firma przez ostatnie lata, szczegolnie w ostatnim roku (chyba najmocniej) sie zmieniła, wystarczy spojrzec na wyposazenie pracownikow - czlowiek ze sprzedazy bezposredniej ma kompa, samochod sluzbowy, smartfona, pelny pakiet, z ktorym jedzie do klienta, telesprzedawcy maja komputery - wiec klamiesz piszac o eniro, a co do tych trzech miesiecy - normalka w tego rodzaju firmach, nie wiem po co robic afere, chyba, ze sie do firmy idzie tylko po to, zeby nic nie robic :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (189 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry