Widok

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias Temat dostępny też na forum:
Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w Polsce i pierwszy w Europie w 2026 roku! 180 milionów sprzedanych płyt, miliard odtworzeń w serwisach streamingowych, rekordowa liczba hitów na listach przebojów. Ikona współczesnej muzyki, autor hitów jak Hero, Bailando, Escape czy Tonight (Im Lovin You) powraca do Polski! Kiedy? 9 maja 2026Otwarcie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalton po roku u sepleniącego płemieła kukolda

Po co wydawać kilkaset złotych na bilet, skoro można za darmo posłuchać w domu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz.

Nie ma brzydkich czy ładnych. Kwestia gustu.

Nie tylko kobiet

Mi też się zawsze podobał, a jestem hetero. Są po prostu ładni ludzie, zwykli I brzydcy.
Jego muzyki nie lubię. Nie mam też żadnych myśli z nim związanych.

Tatę Julio słucham z przyjemnością

Syna już niekoniecznie, ale to mój gust. Jak ktoś lubi Enrique, to pewnie się cieszy z koncertu ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Enrique Iglesias

Byłam na jego koncercie. No i nie wiedziałem że gość nie umie śpiewać wszystko dośpiewywały chórki.
Po pijaku do żony powiedziałem że poszedł bym na koncert Enrique Iglesias , kupiła mi bilety na urodziny.
Ale wracając do koncertu chórki ładnie śpiewały ale Enrique to bardzo kiepsko.

Inne tematy z forum Rozrywka

VII Festiwal Książki Psychologicznej (3 odpowiedzi)

VII FKP będzie poruszać ważne i aktualne tematy współczesnego świata, który w zastraszającym...

Solidarni z Bąkiewiczem (3 odpowiedzi)

W dniu 23.03.2026 r. o godzinie 17:30 pod centrum handlowym Batory w Gdyni (skrzyżowanie ulic...

AMBERIF Spring (3 odpowiedzi)

W Gdańsku krzyżują się wszystkie bursztynowe szlaki. To tutaj kontynuowana jest historyczna...

do góry