Widok

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias Temat dostępny też na forum:
Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w Polsce i pierwszy w Europie w 2026 roku! 180 milionów sprzedanych płyt, miliard odtworzeń w serwisach streamingowych, rekordowa liczba hitów na listach przebojów. Ikona współczesnej muzyki, autor hitów jak Hero, Bailando, Escape czy Tonight (Im Lovin You) powraca do Polski! Kiedy? 9 maja 2026Otwarcie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem

kilka lat temu na nim w Ergo Arenie i było super. Można było cały czas tańczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaby żart.

Akurat to nie jest temat do żartów. Np. w Warszawie Osiedle apartamentów w biznesowej części miasta - Browary Warszawskie już nazywają Małym Kijowem. Tam mieszkają chyba w dużej mierze resortowe dzieci nierządu w Kijowie (młodzi dorośli). Siedzą w ciągu dnia w lokalach gastronomicznych a wieczorem jeżdżą wypasionymi furami po okolicy hałasując zmodyfikowanymi tłumikami. Oczywiście mordę drą wszędzie i gadają po rusku. Dzicz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda czasu i pieniędzy na spędy

Ludzie mają jeszcze za dużo pieniędzy

Dalton po roku u sepleniącego płemieła kukolda
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co wydawać kilkaset złotych na bilet, skoro można za darmo posłuchać w domu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz.

Nie ma brzydkich czy ładnych. Kwestia gustu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie tylko kobiet

Mi też się zawsze podobał, a jestem hetero. Są po prostu ładni ludzie, zwykli I brzydcy.
Jego muzyki nie lubię. Nie mam też żadnych myśli z nim związanych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tatę Julio słucham z przyjemnością

Syna już niekoniecznie, ale to mój gust. Jak ktoś lubi Enrique, to pewnie się cieszy z koncertu ;)

Inne tematy z forum Rozrywka

4. Baltic Opera Festival (3 odpowiedzi)

Latem Gdańsk i Sopot zamienią się w operowe serce Europy podczas Baltic Opera Festival 2026. W...

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy (6 odpowiedzi)

UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam...

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

do góry