Widok

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias Temat dostępny też na forum:
Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w Polsce i pierwszy w Europie w 2026 roku! 180 milionów sprzedanych płyt, miliard odtworzeń w serwisach streamingowych, rekordowa liczba hitów na listach przebojów. Ikona współczesnej muzyki, autor hitów jak Hero, Bailando, Escape czy Tonight (Im Lovin You) powraca do Polski! Kiedy? 9 maja 2026Otwarcie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem

kilka lat temu na nim w Ergo Arenie i było super. Można było cały czas tańczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaby żart.

Akurat to nie jest temat do żartów. Np. w Warszawie Osiedle apartamentów w biznesowej części miasta - Browary Warszawskie już nazywają Małym Kijowem. Tam mieszkają chyba w dużej mierze resortowe dzieci nierządu w Kijowie (młodzi dorośli). Siedzą w ciągu dnia w lokalach gastronomicznych a wieczorem jeżdżą wypasionymi furami po okolicy hałasując zmodyfikowanymi tłumikami. Oczywiście mordę drą wszędzie i gadają po rusku. Dzicz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda czasu i pieniędzy na spędy

Ludzie mają jeszcze za dużo pieniędzy

Dalton po roku u sepleniącego płemieła kukolda
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co wydawać kilkaset złotych na bilet, skoro można za darmo posłuchać w domu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz.

Nie ma brzydkich czy ładnych. Kwestia gustu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie tylko kobiet

Mi też się zawsze podobał, a jestem hetero. Są po prostu ładni ludzie, zwykli I brzydcy.
Jego muzyki nie lubię. Nie mam też żadnych myśli z nim związanych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tatę Julio słucham z przyjemnością

Syna już niekoniecznie, ale to mój gust. Jak ktoś lubi Enrique, to pewnie się cieszy z koncertu ;)

Inne tematy z forum Rozrywka

Wisłoujście 2026 (5 odpowiedzi)

Festiwal Wisłoujście to niezapomniane muzyczne wydarzenie, które łączy najlepszą elektronikę z...

Ta podróż wciąż trwa. Najpiękniejsze piosenki Magdy Umer (3 odpowiedzi)

Magda Umer. Ciężko opisać w skrócie choćby najdłuższym, kim była i co zrobiła dla polskiej...

Adam Kalinowski (3 odpowiedzi)

Stary Maneż zaprasza na niebiletowane koncerty plenerowe w ramach Małej Sceny Letniej. Tego lata...

do góry