Widok

Enzym loliPOP - tribute to Kylie Minogue

Enzym loliPOP - tribute to Kylie Minogue Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Enzym loliPOP - tribute to Kylie Minogue, 5 czerwca 2009 godz. 22:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MAX!!!!

będę, rezerwuję miejsce pod sceną:)))

Nie musisz rezerwowac i tak bedziesz sam jak co tydzien w Enzo. Jedyne dobre piatkowe imprezy sa w 69 i to wiedza wszyscy!

...

no nie wiem, czy jedyne są w sixty, ja się akurat świetnie bawiłem w Enzo prze kilka kolejnych piątków, wyszedłszy wcześniej z sixty, gdzie było strasznie nudno :/

Po cholerę się licytować, gdzie jest lepiej? Toż każdy może wybrać miejsce i klimacik dla siebie. Oba kluby podobne, klientela ta sama, tak samo duszno, zupełnie jakby wentylacja była nieosiągalną i skomplikowaną technologią. Da się oczywiście wytrzymać, w końcu mogłoby być gorzej ;-) Fajnie, że są miejsca, gdzie bez skrępowania można się pobawić ze swoim partnerem, acz do klubów z prawdziwego zdarzenia jeszcze nam niestety daleko.

A gdzie ty widziałeś te kluby z prawdziwego zdarzenia? Na filmach? W Berlinie - same nory, przy których nawet camel to luksus. Barcelona? To samo. Kolonia, Monachium, Praga, Londyn? G.A.Y. to też tak naprawdę norka, tyle że duża. Proszę Cię, bądź realistą. A może chcesz klubów z NYC? Tam też wszystko wygląda dramatycznie obskurnie. Jedynie na Manhattanie jest co podziwiać u tak zwanej branży. Polskie kluby pod tym względem są naprawdę OK i choć wolę trójmiejskie 69 od Enzymu, przede wszystkim z powodu poziomu jaki oba kluby reprezentują, to i tak uważam że Enzym też nie ma się czego wstydzić jeżeli chodzi o poziom.

Inne tematy z forum Rozrywka

Rock przy świecach  (3 odpowiedzi)

Twoje ulubione rockowe hity w zupełnie nowym świetle dosłownie i w przenośni.ROCK przy świecach...

Forced To Mode 101 Live + Depeche Mode Party! (6 odpowiedzi)

Najlepszy cover band Depeche Mode na świecie Forced To Mode przyjeżdża 22.11.2025r. by...

Garmin Półmaraton Gdańsk 2025 (39 odpowiedzi)

Garmin Półmaraton Gdańsk, sportowa impreza roku miasta Gdańska powraca w 2025 roku! To wyjątkowe...

do góry