Widok

Epidemia to ściana

Ruch antymaseczkowy . Nie dajmy się nabierać na te wirusowe bzdury. Ludzie chcą pracować a nie dusić się w maskach. Ludzie chcą się bawić a nie ciągle izolacja. Ludzie mają już tego dosyć.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 30

Dlaczego ściana weź rozjaśnij niewiedzącemu?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
To wypad stąd najlepiej tam, gdzie codziennie umiera po kilkaset osób dziennie, gdzie nie leczy się starszych 60 +. Jak można być taką egoistką.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 18

pytanie: a to wszystko co sie dzieje od marca to co to jest niby, durniu ?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gościu, ma rację, żadnej pandemii nie ma. Wy noszący maseczki wyrzekliście się swojej wolności, daliście sobie niewolniczo i ulegle zamknąć jadaczki, daliście się omamić masońskiej propagandzie to teraz cicho sza i nie mącić w głowach reszcie wolnych ludzi, którym gwarantuje wolność Prawo Boże i Konstytucja RP!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 22

Wolę nosić maseczkę niż mieć taką sieczkę jak Ty w głowie
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10

Taa! A ziemia jest płaska i szczepionki nie działają! :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co to jest? Myślę, że jakby o grypie zaczęli mówić już rok temu to wyglądało by to tak samo... A koronawirusy były są i będą... Wiadomo, że umierają słabsze organizmy ale tak się działo nawet przed "pandemią"!!! O tym nikt k**** nie mówił!
Nagle testów pozytywnych cała masa, a ozdrowien coraz więcej jak podaje ministerstwo... Ludzie opamiętajcie się, nie zachowujcie się jak ciemna masa!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kazali by wam smarować mordy g*wnem, to tez byście to zrobili, a szumowski na wyspach kanaryjskich się z was śmieje
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 18

Śmieje się i to już 5 lat rudy oszust w Brukseli, kasując 130 tys zł.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dlaczego nie ma pandemii.

A no dlatego, że znajomym zrobiono w domu testy na koronkę. Wyniki były pozytywne. Tylko problem w tym, że próbki zostały w domu. Nigdy nie trafiły do laboratorium!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

jaka wiocha takie poglady
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdanski Baniniak to jednak d**il glosuje na poplecznika adamowicza i jego zone bo to rodzinka ma rozne powiazania, na obecnego burmistrza zukowa ktorys juz rok bo to to samo człowiek starego resortu. Na wybory walcza o konstytucje i prawa lgbt i ziomka dulkiewicz i stoja murem za bohaterem bolkiem. I maja w tej wsi ukladów to co maja. No d**ile... Powiazania, szemrane interesy, łapówki, uklady, takich polityków wybieraja w gdansku
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

Idzcie kretyni połóżcie sie teraz na 70 letnich ruinach westeplatte na zdeptanych grobach swoich wrogów i krzyczcie. Nie oddamy Westerplatte
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wlasnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sciana! Rozpędź się ! Na pewno cię znajdzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie lubię maseczek. Nie będę nosił bo się dusze . Nawet prezydent powiedział że niektórzy nie lubią ich i ją w tej grupie jestem . Epidemia to ściema. Ludzie nie przesadzajcie z tymi maskami płynami. Od tych żrących płynów ręce mi się przesuszają. Owszem na początku tej paniki to nawet mi się udzieliło ale po tygodniu już wiedziałem że to lipa spisek i podejrzana sprawa. Maski drogie rękawiczki kto na tym zarabia? Zastanówcie się ? Ja maski nosić nie będę. Nie chce dostać grzybicy płuc i innego syfu od jednorazowych masek używanych kilka razy. Ludzie ogarnijcie się.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
Jak nie chcesz nosić maski. To zainwestuj w przyłbicę!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja nie lubię nosić ubrań. Po co te ubrania? Czemu nie mogę po ulicy i do sklepu chodzić nago?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

I przez takich cfaniaków powiat kartuski jest w żółtej strefie: https://twitter.com/MZ_GOV_PL?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298957908944838657%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fpolskatimes.pl%2Faktualne-strefy-zolte-i-czerwone-jest-tez-lista-ostrzegawcza-kilka-powiatow-pod-obserwacja-ministerstwo-zdrowia-oglosilo-zmiany%2Far%2F15125795
Brawo. Jeszcze trochę a awansujemy do grupy czerwonej. Stać Was. Wierzę w głupotę niektórych - jest bezdenna.
Później będzie jazgot że "byznes" słabo idzie, że dzieci w domu siedzą, że knajpy i sklepy "cienko przędą".
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

No to II Banińska Wyprzedaż Rodzinna w nd. będzie z ograniczeniami bo:
"Z kolei regiony, w których ogłoszono "żółtą strefę", będą obowiązywały następujące ograniczenia:
...
- jeśli impreza kulturalna odbywać się będzie na świeżym powietrzu, uczestniczyć w niej będzie mogło maksymalnie 100 osób"
a dla tych "mądrzejszych" od dziś:
- na imprezy sportowe, kulturalne i seanse w kinach wejdzie tyle osób, ile wynosi 25 proc. miejsc na widowni,
- w restauracjach i siłowniach będzie obowiązywał limit jednej osoby na 4 metry kwadratowe,
a pewnie i wiele więcej "atrakcji" będzie teraz w powiecie zapewnionych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ściana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie strefy to sciema. 12 osób na 10 tysięcy ma grypę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie ale nas nabierają . Jaka panika . Ogarnijcie się. To jest ściema. Zarabiaja koncerny a obywatele traca . To grypa zabija wiecej ludzi .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Idź pomagać do szpitala wśród zarażonych. Powodzenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

No mają grypę. Można mieć łagodny przebieg i powikłany. Zwykła grypa dokładnie tak samo jest. Wielkie zamieszanie i tyle . Chorują ci zaszczepieni na grypę albo przyjeli inne szczepionki. Osłabiła sobie organizmy rtęcią w tych specyfikach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widzę, że już trochę ludzi wybudza się, ja również nie noszę maski. Jak można łykać wszystko co tv mówi, trzeba mieć rowniez swój własny rozum. To co oni z nas robią to cyrk. Teraz dzieci w ławkach siedzą i na przerwy razem chodzą to jest ok, a jak już ćwiczą razem to muszą mieć odstęp. No czysty cyrk.
W TVP już nawet był film o fałszywej pandemii, dostępny na yt. Jeszcze nie zablokowali.
Ludzie obudźcie się!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uuu widze że Banino to elita lekarska, każdy to doktor specjalista fiu fiu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszystko po to by był kryzys gospodarczy . Kontrola nad ludźmi i tyle . A przede wszystkim to wszystko to biznes .

Bo juz rząd sie martwi , ze ktos umiera . Dobre
Jakby na TVP mowili : jedzcie stolec , miliony much nie moga sie mylić , to wszyscy wierni TVP by to praktykowali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jest nic, w ławkach odstępy po 2 metry a na przerwie wszyscy razem.... Ale na przerwach się nie zarażą przecież
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry