Widok
Gościu, ma rację, żadnej pandemii nie ma. Wy noszący maseczki wyrzekliście się swojej wolności, daliście sobie niewolniczo i ulegle zamknąć jadaczki, daliście się omamić masońskiej propagandzie to teraz cicho sza i nie mącić w głowach reszcie wolnych ludzi, którym gwarantuje wolność Prawo Boże i Konstytucja RP!
Co to jest? Myślę, że jakby o grypie zaczęli mówić już rok temu to wyglądało by to tak samo... A koronawirusy były są i będą... Wiadomo, że umierają słabsze organizmy ale tak się działo nawet przed "pandemią"!!! O tym nikt k**** nie mówił!
Nagle testów pozytywnych cała masa, a ozdrowien coraz więcej jak podaje ministerstwo... Ludzie opamiętajcie się, nie zachowujcie się jak ciemna masa!
Nagle testów pozytywnych cała masa, a ozdrowien coraz więcej jak podaje ministerstwo... Ludzie opamiętajcie się, nie zachowujcie się jak ciemna masa!
Gdanski Baniniak to jednak d**il glosuje na poplecznika adamowicza i jego zone bo to rodzinka ma rozne powiazania, na obecnego burmistrza zukowa ktorys juz rok bo to to samo człowiek starego resortu. Na wybory walcza o konstytucje i prawa lgbt i ziomka dulkiewicz i stoja murem za bohaterem bolkiem. I maja w tej wsi ukladów to co maja. No d**ile... Powiazania, szemrane interesy, łapówki, uklady, takich polityków wybieraja w gdansku
Ja nie lubię maseczek. Nie będę nosił bo się dusze . Nawet prezydent powiedział że niektórzy nie lubią ich i ją w tej grupie jestem . Epidemia to ściema. Ludzie nie przesadzajcie z tymi maskami płynami. Od tych żrących płynów ręce mi się przesuszają. Owszem na początku tej paniki to nawet mi się udzieliło ale po tygodniu już wiedziałem że to lipa spisek i podejrzana sprawa. Maski drogie rękawiczki kto na tym zarabia? Zastanówcie się ? Ja maski nosić nie będę. Nie chce dostać grzybicy płuc i innego syfu od jednorazowych masek używanych kilka razy. Ludzie ogarnijcie się.
I przez takich cfaniaków powiat kartuski jest w żółtej strefie: https://twitter.com/MZ_GOV_PL?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298957908944838657%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fpolskatimes.pl%2Faktualne-strefy-zolte-i-czerwone-jest-tez-lista-ostrzegawcza-kilka-powiatow-pod-obserwacja-ministerstwo-zdrowia-oglosilo-zmiany%2Far%2F15125795
Brawo. Jeszcze trochę a awansujemy do grupy czerwonej. Stać Was. Wierzę w głupotę niektórych - jest bezdenna.
Później będzie jazgot że "byznes" słabo idzie, że dzieci w domu siedzą, że knajpy i sklepy "cienko przędą".
Brawo. Jeszcze trochę a awansujemy do grupy czerwonej. Stać Was. Wierzę w głupotę niektórych - jest bezdenna.
Później będzie jazgot że "byznes" słabo idzie, że dzieci w domu siedzą, że knajpy i sklepy "cienko przędą".
No to II Banińska Wyprzedaż Rodzinna w nd. będzie z ograniczeniami bo:
"Z kolei regiony, w których ogłoszono "żółtą strefę", będą obowiązywały następujące ograniczenia:
...
- jeśli impreza kulturalna odbywać się będzie na świeżym powietrzu, uczestniczyć w niej będzie mogło maksymalnie 100 osób"
a dla tych "mądrzejszych" od dziś:
- na imprezy sportowe, kulturalne i seanse w kinach wejdzie tyle osób, ile wynosi 25 proc. miejsc na widowni,
- w restauracjach i siłowniach będzie obowiązywał limit jednej osoby na 4 metry kwadratowe,
a pewnie i wiele więcej "atrakcji" będzie teraz w powiecie zapewnionych.
"Z kolei regiony, w których ogłoszono "żółtą strefę", będą obowiązywały następujące ograniczenia:
...
- jeśli impreza kulturalna odbywać się będzie na świeżym powietrzu, uczestniczyć w niej będzie mogło maksymalnie 100 osób"
a dla tych "mądrzejszych" od dziś:
- na imprezy sportowe, kulturalne i seanse w kinach wejdzie tyle osób, ile wynosi 25 proc. miejsc na widowni,
- w restauracjach i siłowniach będzie obowiązywał limit jednej osoby na 4 metry kwadratowe,
a pewnie i wiele więcej "atrakcji" będzie teraz w powiecie zapewnionych.
Widzę, że już trochę ludzi wybudza się, ja również nie noszę maski. Jak można łykać wszystko co tv mówi, trzeba mieć rowniez swój własny rozum. To co oni z nas robią to cyrk. Teraz dzieci w ławkach siedzą i na przerwy razem chodzą to jest ok, a jak już ćwiczą razem to muszą mieć odstęp. No czysty cyrk.
W TVP już nawet był film o fałszywej pandemii, dostępny na yt. Jeszcze nie zablokowali.
Ludzie obudźcie się!!!
W TVP już nawet był film o fałszywej pandemii, dostępny na yt. Jeszcze nie zablokowali.
Ludzie obudźcie się!!!