Widok
Erudytki szukam
Jak wyżej. Poza erudycją oczekuję by była w wieku do 25 lat, pewna siebie, miała długie włosy dowolnego koloru, była empatyczna, nie paliła oraz była bezdzietna. Fajnie by było gdyby nie miała kompleksów była w miarę szczupła oraz nie do końca przyziemna, by była otwarta względem ludzi i idei, a jednak miała własne wyrobione zdanie. Pytanie czy są może takie na tym forum?
Co do mnie to jestem empatyczny mam 23 lata, nie mam dzieci, problemów psychicznych. Mam krótkie włosy koloru ciemnego blondu i zielone oczy. Jestem otwarty.
Co do mnie to jestem empatyczny mam 23 lata, nie mam dzieci, problemów psychicznych. Mam krótkie włosy koloru ciemnego blondu i zielone oczy. Jestem otwarty.
Polszczyznę, a czym jest polszczyzna jak nie gorącym metalem w trakcie kucia? Język się zmienia, zmieniają się znaczenia, wymierają wyrazy i rodzą się nowe. Pisać książę jest dziś poprawnie, za czasów Mickiewicza byłby już to błąd z racji że wtedy poprawną formą było xiąże, którą dziś podkreśla mi autokorekta. Może za dwadzieścia lat bezkarnie da się pisać poszłem zamiast poszedłem? Kto to wie?
Przyznaję jednak że mam problemy i jednocześnie nie uważam siebie za niegodnego miana erudyty tylko dlatego że mi pisanie nielicznych sformułowań sprawia problemy. Tak samo jak nie uważam erudyty za kogoś kto musi obowiązkowo znać mechanikę kwantową.
Przyznaję jednak że mam problemy i jednocześnie nie uważam siebie za niegodnego miana erudyty tylko dlatego że mi pisanie nielicznych sformułowań sprawia problemy. Tak samo jak nie uważam erudyty za kogoś kto musi obowiązkowo znać mechanikę kwantową.