Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jarek - ocena nowy temat Wynajmuję mieszkanie przez nich od 8 miesięcy i wszystko przebiega wzorowo....
~Jarek
-

ostatnia odp. 27 minut temu

dodano: 30 listopada 2025

Justyna - ocena nowy temat Przeprowadzka była ekspresowa, a mieszkanie gotowe do zamieszkania od razu....
~Justyna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 28 listopada 2025

Kristina - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewiczem! Pełne...
~Kristina
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Kinga - ocena nowy temat Świetne podejście do właściciela i do najemcy. Wszystko działa jak w dobrze...
~Kinga
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Agata Twardowska - ocena nowy temat Moja współpraca z firmą Estate Polska trwała pare lat - najpierw przy...
~Agata Twardowska
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 24 listopada 2025

Daria - ocena To był mój pierwszy wynajem przez agencję i muszę przyznać, że był to strzał...
~Daria
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 listopada 2025

Rena - ocena Od momentu podpisania umowy nie musiałam się już niczym martwić.
~Rena
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 listopada 2025

Norbi - ocena Mieszkanie odebrane w idealnym stanie: pachnące, świeżo posprzątane, z...
~Norbi
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 16 listopada 2025

Marian - ocena Wynajmuję mieszkanie od Estate Polska od kilku miesięcy i jestem bardzo...
~Marian
-

dodano: 12 listopada 2025

Dominik - ocena Po długim czasie samodzielnego zarządzania najmem postanowiłem oddać to w...
~Dominik
-

dodano: 10 listopada 2025

Przemo - ocena Po obejrzeniu kilku mieszkań zdecydowałem się właśnie na to oferowane przez...
~Przemo
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 listopada 2025

Sylwester - ocena Spokój, bezpieczeństwo i pełne ogarnięcie najmu - wszystko jak trzeba.
~Sylwester
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 4 listopada 2025

Daniel.J - ocena Mieszkanie dokładnie takie jak w ogłoszeniu - zero rozczarowań.
~Daniel.J
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 1 listopada 2025

Kinga - ocena Korzystam z usługi zarządzania najmem Estate Polska od ponad roku i jestem...
~Kinga
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 października 2025

Anna - ocena Polecam współpracę z biurem. Pan Paweł bardzo miły i pomocny na każdym...
~Anna
-

dodano: 9 października 2025

Malwina - ocena Zajmują się wszystkim związanym z wynajmem moich mieszkań, jestem bardzo...
~Malwina
-

dodano: 2 października 2025

Sylwia - ocena Ogromne podziękowania za pomoc w sprzedazy domu! Cena jak z bajki, jestem...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 września 2025

Sandra i Tomek - ocena Z całego serca polecamy panią Kasię! ️ To prawdziwy wulkan pozytywnej...
~Sandra i Tomek
-

dodano: 27 września 2025

Tomasz - ocena Bardzo rzetelna agencja nieruchomości. Pomogli mi znaleźć najemców,...
~Tomasz
-

dodano: 26 września 2025

Michał - ocena Świetne doradztwo inwestycyjne i indywidualne podejście.
~Michał
-

dodano: 24 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry