Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maria - ocena nowy temat Świetna obsługa ze strony Pani Kasi. Bezproblemowy kontakt, profesjonalizm i...
~Maria
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 kwietnia 2025

Piotr - ocena Sprzedaliśmy nasz dom z pomocą Kasi i z czystym sumieniem możemy polecić...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 kwietnia 2025

Paweł - ocena Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, poprowadzenie sprzedaży mieszkania od A...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 marca 2025

Piotr991 - ocena Estate znalazło dla mnie nieruchomość, która idealnie pasuje do moich potrzeb...
~Piotr991
-

dodano: 6 marca 2025

Jagoda.C - ocena Szukając mieszkania na wynajem, trafiłam na Estate i to był strzał w...
~Jagoda.C
-

dodano: 5 marca 2025

Grze5orz - ocena Zespół Estate zajął się wynajmem mojej nieruchomości, dzięki czemu mogłem...
~Grze5orz
-

dodano: 5 marca 2025

Nat100 - ocena Z wielkim zaangażowaniem pomogli mi sprzedać nieruchomość w odpowiedniej...
~Nat100
-

dodano: 3 marca 2025

Mariusz - ocena Bardzo porządna firma zwłaszcza Pan Paweł bardzo pomocny w każdej sytuacji z...
~Mariusz
-

dodano: 18 lutego 2025

Dano420 - ocena Rzetelne biuro nieruchomości
~Dano420
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 lutego 2025

Reds - ocena Jest ok. Czysto, osiedle zadbane, ceny umiarkowane
~Reds
-

dodano: 11 lutego 2025

Olgi1 - ocena Dzięki nim znalazłam nieruchomość, która idealnie spełnia moje oczekiwania...
~Olgi1
-

dodano: 10 lutego 2025

Ad.4m - ocena Dzięki Estate Polska mogłem spokojnie wynająć swoją nieruchomość i cieszyć...
~Ad.4m
-

dodano: 9 lutego 2025

Dawid - ocena Zaskoczyło mnie, że mieli dostęp do ofert, które nie były publicznie...
~Dawid
-

dodano: 5 lutego 2025

Marian - ocena Sprzedaż mojej nieruchomości z pomocą Estate Polska była strzałem w...
~Marian
-

dodano: 3 lutego 2025

Magdalena A - ocena Profesjonalizm, komunikatywność i indywidualne podejście do klienta...
~Magdalena A
-

dodano: 2 lutego 2025

Natalia - ocena Profesjonalne podejście, na każde pytanie udzielono wyczerpującej odpowiedzi,...
~Natalia
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 19 listopada 2024

Elżbieta - ocena Co tu dużo pisać - biuro Estate i Pani Kinga działa szybko a nawet można by...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 19 października 2024

Magda - ocena Przecudowna Pani Kasia,pełen profesjonalizm,zaopiekowani zostaliśmy do samego...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 20 września 2024

Weronika Weber - ocena Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług Pani Kasi. Zaufaliśmy jej w 100% i...
~Weronika Weber
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 17 września 2024

Anna - ocena Polecam serdecznie, z Estate wspołpracowałam w zakresie sprzedaży mojego...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 10 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry