Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa - ocena nowy temat Wycenili moją nieruchomość trafnie, co przełożyło się na szybką sprzedaż.
~Ewa
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 7 czerwca 2025

Jarosław - ocena nowy temat Zachwyciło mnie, jak pięknie Pani Kinga poprowadziła proces sprzedaży...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 1 czerwca 2025

Zbigniew Matuszak - ocena Bardzo dobry kontakt z Panią Kasią oraz z Panem Pawłem, profesjonalne...
~Zbigniew Matuszak
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 maja 2025

Maciej-u - ocena Profesjonalna prezentacja mieszkania zwiększyła zainteresowanie ofertą.
~Maciej-u
-

dodano: 30 maja 2025

Diana - ocena Byłam pod wrażeniem szybkości, z jaką znaleziono najemcę od przygotowania...
~Diana
-

dodano: 28 maja 2025

Iwona - ocena Pełna dyscyplina i porządek w formalnościach robi wrażenie.
~Iwona
-

dodano: 26 maja 2025

Maciej - ocena Zarządzanie najmem z Estate Polska to czysta przyjemność. Nie muszę martwić...
~Maciej
-

dodano: 25 maja 2025

Daria. K - ocena Umowa najmu została przygotowana jasno i bez ukrytych haczyków.
~Daria. K
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

Natalia - ocena Świetne zautomatyzowane raporty o wpływach z najmu pozwalają mi kontrolować...
~Natalia
-

dodano: 20 maja 2025

Dorota - ocena Oceniam bardzo dobrze przygotowanie mieszkania do wynajmu dopracowane...
~Dorota
-

dodano: 18 maja 2025

Błażej M. - ocena Czułem, że naprawdę liczą się z moimi potrzebami wycena uwzględniała nie...
~Błażej M.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 16 maja 2025

Kris - ocena Doceniam strategiczne podejście do wyceny mieszkania analiza rynku była...
~Kris
-

dodano: 13 maja 2025

Klaudia M. - ocena Estate Polska udowodniła, że wynajem może być całkowicie bezstresowy. Raz...
~Klaudia M.
-

dodano: 11 maja 2025

Karo - ocena Od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana doradczyni Pani Kinga była...
~Karo
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 8 maja 2025

Szymon - ocena Szybko znaleźli mi najemcę, a cała procedura była bezproblemowa.
~Szymon
-

dodano: 6 maja 2025

Lukasz - ocena Pan Pawel przeprowadzil proces sprzedazy mieszkania szybko, profesjonalnie i...
~Lukasz
-

dodano: 28 kwietnia 2025

Maria - ocena Świetna obsługa ze strony Pani Kasi. Bezproblemowy kontakt, profesjonalizm i...
~Maria
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Piotr - ocena Sprzedaliśmy nasz dom z pomocą Kasi i z czystym sumieniem możemy polecić...
~Piotr
-

dodano: 11 kwietnia 2025

Paweł - ocena Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, poprowadzenie sprzedaży mieszkania od A...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 13 marca 2025

Piotr991 - ocena Estate znalazło dla mnie nieruchomość, która idealnie pasuje do moich potrzeb...
~Piotr991
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry