Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dariusz - ocena Estate Polska pomogło mi sprzedać dom w naprawdę ekspresowym tempie i co...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 lipca 2025

Iza - ocena Nareszcie mieszkam w wymarzonym miejscu i to wszystko dzięki Estate Polska!...
~Iza
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 20 lipca 2025

Jan - ocena Proces wynajmu przebiegł wyjątkowo sprawnie i klarownie. Już na samym...
~Jan
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 lipca 2025

Teresa - ocena Po raz pierwszy sprzedawałam mieszkanie sama i było to stresujące, ale Estate...
~Teresa
-

dodano: 15 lipca 2025

Daniel - ocena Super obsługa i szybka sprzedaż Estate Polska wiedziała, jak to zrobić....
~Daniel
-

dodano: 14 lipca 2025

Arek - ocena Estate Polska to partner, który wywiązuje się z obietnic. Od pierwszego...
~Arek
-

dodano: 13 lipca 2025

Barbara - ocena Zacznę od tego, że warto było zaufać Estate Polska od samego początku....
~Barbara
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 lipca 2025

Mariusz - ocena Estate Polska wyróżnia się rzetelną analizą rynku wycena poprzedzona jest...
~Mariusz
-

dodano: 9 lipca 2025

Piotr - ocena Szukając idealnego mieszkania na inwestycję, trafiłem na ofertę, której nie...
~Piotr
-

dodano: 8 lipca 2025

Sylwia - ocena Wycena nieruchomości wykonana przez Estate Polska była dokładna i...
~Sylwia
-

dodano: 6 lipca 2025

Marzena - ocena Bardzo zależało mi na mieszkaniu w dobrej dzielnicy, a Estate Polska znalazło...
~Marzena
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2025

Bożena - ocena Mieszkanie wynajęte za pośrednictwem Estate Polska okazało się strzałem w...
~Bożena
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 26 czerwca 2025

Jan - ocena Profesjonalne przygotowanie mieszkania do sprzedaży świetne zdjęcia, stylowe...
~Jan
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 czerwca 2025

Rybak - ocena Byłem pod wrażeniem, jak pięknie przygotowano moje mieszkanie do sprzedaży...
~Rybak
-

dodano: 23 czerwca 2025

Ewa - ocena Wycenili moją nieruchomość trafnie, co przełożyło się na szybką sprzedaż.
~Ewa
-

dodano: 7 czerwca 2025

Jarosław - ocena Zachwyciło mnie, jak pięknie Pani Kinga poprowadziła proces sprzedaży...
~Jarosław
-

dodano: 1 czerwca 2025

Zbigniew Matuszak - ocena Bardzo dobry kontakt z Panią Kasią oraz z Panem Pawłem, profesjonalne...
~Zbigniew Matuszak
-

dodano: 30 maja 2025

Maciej-u - ocena Profesjonalna prezentacja mieszkania zwiększyła zainteresowanie ofertą.
~Maciej-u
-

dodano: 30 maja 2025

Diana - ocena Byłam pod wrażeniem szybkości, z jaką znaleziono najemcę od przygotowania...
~Diana
-

dodano: 28 maja 2025

Iwona - ocena Pełna dyscyplina i porządek w formalnościach robi wrażenie.
~Iwona
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry