Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariusz - ocena nowy temat Pan Robert Bandrowski z biura nieruchomości estatic jest to człowiek który...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 1 stycznia 2025

Adrian Borowski - ocena nowy temat W pazdzierniku mialem okazje korzystac z pomocy pana Roberta Bandrowskiego po...
~Adrian Borowski
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 grudnia 2024

Damian - ocena Pan Robert Bendrowski profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo...
~Damian
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 grudnia 2024

Dawid - ocena W listopadzie kupowałem działkę budowlaną za pośrednictwem Estatic. Miałem...
~Dawid
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 grudnia 2024

Krzysztof - ocena "Pani Anna Michalska z Estatic Nieruchomości to prawdziwa profesjonalistka,...
~Krzysztof
-

dodano: 23 grudnia 2024

Klient - ocena Dziękuję za pomoc w sprzedaży nieruchomości. Pani Anna Michalska wykazała się...
~Klient
1

dodano: 4 października 2024

Jurek - ocena Pan Robert Bandrowski sprzedawał mi apartament. Ja próbowałem sprzedać go z...
~Jurek
-

dodano: 22 grudnia 2024

Szymon K. - ocena Zdecydowanie polecam! Pan Rafał Doleciński wykazał się pełnym...
~Szymon K.
-

dodano: 21 grudnia 2024

Dominika - ocena Sprzedażą mojej nieruchomości zajmował się pan Robert Bandrowski. Dzięki jego...
~Dominika
-

dodano: 19 grudnia 2024

Maciej i Kasia - ocena Bardzo dobra współpraca. Profesjonalne podejście do klienta. Duża...
~Maciej i Kasia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 grudnia 2024

Magdalena - ocena Polecamy bardzo Panią Natalię Krzemińską ze względu na jej profesjonalizm,...
~Magdalena
-

dodano: 28 listopada 2024

Kacper Szczepański - ocena Polecam tę agencję, a w szczególności Panią Natalię. Są otwarci na człowieka,...
~Kacper Szczepański
-

dodano: 13 listopada 2024

Maciej - ocena Polecam współpracę z Estatic Nieruchomości. Mieszkanie udało się sprzedać...
~Maciej
-

dodano: 13 listopada 2024

Jolanta N. - ocena Zdecydowanie polecam firmę Estatic Nieruchomości. Za sprzedaż naszego...
~Jolanta N.
-

dodano: 10 listopada 2024

Karolina - ocena Serdecznie polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana...
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 października 2024

Grażyna K. - ocena Biuro Nieruchomości Estetic spełniło wszystkie nasze oczekiwania....
~Grażyna K.
-

dodano: 13 października 2024

Joanna W - ocena Pani Natalia Krzemińska to wspaniała, empatyczna osoba bardzo oddana sprawie...
~Joanna W
-

dodano: 9 października 2024

Marta - ocena Gorąco polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana Roberta...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 2 października 2024

Marzena Burna - ocena Polecam Pana Rafała Dolecinskiego, kompetenty ,miły i bardzo pomocny .Bardzo...
~Marzena Burna
-

dodano: 1 października 2024

Marta - ocena Biuro Estatic zdecydowanie polecam, a jeszcze bardziej współpracę z Panią...
~Marta
1

dodano: 25 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry