Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kacper Szczepański - ocena nowy temat Polecam tę agencję, a w szczególności Panią Natalię. Są otwarci na człowieka,...
~Kacper Szczepański
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 13 listopada 2024

Maciej - ocena nowy temat Polecam współpracę z Estatic Nieruchomości. Mieszkanie udało się sprzedać...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 13 listopada 2024

Jolanta N. - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam firmę Estatic Nieruchomości. Za sprzedaż naszego...
~Jolanta N.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 listopada 2024

Karolina - ocena Serdecznie polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana...
~Karolina
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 17 października 2024

Grażyna K. - ocena Biuro Nieruchomości Estetic spełniło wszystkie nasze oczekiwania....
~Grażyna K.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 października 2024

Joanna W - ocena Pani Natalia Krzemińska to wspaniała, empatyczna osoba bardzo oddana sprawie...
~Joanna W
-

dodano: 9 października 2024

Klient - ocena Dziękuję za pomoc w sprzedaży nieruchomości. Pani Anna Michalska wykazała się...
~Klient
-

dodano: 4 października 2024

Marta - ocena Gorąco polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana Roberta...
~Marta
-

dodano: 2 października 2024

Marzena Burna - ocena Polecam Pana Rafała Dolecinskiego, kompetenty ,miły i bardzo pomocny .Bardzo...
~Marzena Burna
-

dodano: 1 października 2024

Marta - ocena Biuro Estatic zdecydowanie polecam, a jeszcze bardziej współpracę z Panią...
~Marta
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 25 czerwca 2024

Dorota - ocena Chciałabym bardzo mocno podziękować pani Ani za cudowną i pełną...
~Dorota
1

dodano: 27 czerwca 2024

Katarzyna - ocena Chcielibyśmy gorąco polecić Panią Annę Michalską, która pomogła nam w...
~Katarzyna
1

dodano: 25 czerwca 2024

Christian - ocena Korzystaliśmy w Gdańsku z usług biura nieruchomości Estatic. Byliśmy bardzo...
~Christian
1

dodano: 28 czerwca 2024

Jerzy - ocena Wystawiam ocenę pozytywna gdyż jestem bardzo zadowolony z usług Estatic...
~Jerzy
1

dodano: 29 czerwca 2024

Jakub Wiśniewski - ocena Miałem wielką przyjemność korzystać z usług Pana Roberta Bandrowskiego z...
~Jakub Wiśniewski
1

dodano: 2 lipca 2024

Wojciech - ocena Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Pani Natalia Krzemińska...
~Wojciech
1

dodano: 8 lipca 2024

M. J. - ocena 10/10 - Pan Krzysztof W. nie zawiódł na żadnym etapie współpracy. Z czystym...
~M. J.
1

dodano: 28 lipca 2024

Marek - ocena Dzięki współpracy z agencją Estatic zwieńczyły się poszukiwania mojej...
~Marek
1

dodano: 18 sierpnia 2024

Anna O. - ocena Moje doświadczenie z Agencją uważam za doskonałe. Po 3 miesięcznej próbie...
~Anna O.
1

dodano: 21 lipca 2024

Anna Konkel-Zając - ocena Bardzo polecam współpracę z Panią Natalią Krzemińską. Cała transakcja...
~Anna Konkel-Zając
1

dodano: 25 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry