Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kacper - ocena Sprzedaż naszego domu przebiegła sprawnie i bez stresu Od pierwszego...
~Kacper
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 1 października 2025

Katarzyna Pniewski - ocena Współpraca z Panią Natalią Krzemińską była dla mnie niezwykle cennym...
~Katarzyna Pniewski
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 września 2025

Małgorzata - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Gruszczyńskim. Pełen...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 września 2025

Sławomir - ocena Dziękuję Pani Wiktorii z firmy Estatic Niruchomości za pomoc i cenne uwagi....
~Sławomir
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Kamil - ocena Serdecznie polecam Panią Magdę, szybko udało się jej pozyskać klienta na dość...
~Kamil
-

dodano: 23 września 2025

Magda W - ocena Dzięki zaangażowaniu Pani Magdaleny Gackowskiej z biura Estatic negocjacje...
~Magda W
-

dodano: 21 września 2025

Katrine Lange - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Pani Annie Michalskiej za ekspresową...
~Katrine Lange
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 września 2025

Jadwiga i Włodzimierz - ocena Serdecznie polecam biuro nieruchomości Estatic z którego usług mieliśmy...
~Jadwiga i Włodzimierz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 15 września 2025

Martyna K. - ocena Na Panią Natalię Krzemińską trafiłam w momencie, kiedy moja wiara we...
~Martyna K.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 5 września 2025

Ewelina R - ocena Sprzedaż naszego mieszkania dzięki pani Wiktorii Jezierskiej przebiegła...
~Ewelina R
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 września 2025

Marcin Górny - ocena Mialem przyjemność wspolpracy z pania Wiktorią Jezierska. Caly proces kupna...
~Marcin Górny
-

dodano: 2 września 2025

Mariusz - ocena Serdecznie polecamy Panią Wiktorię Jezierską! Od pierwszego kontaktu...
~Mariusz
-

dodano: 2 września 2025

Przemysław - ocena Miałem przyjemność współpracować z Panem Robertem Bandrowskim z biura...
~Przemysław
-

dodano: 25 sierpnia 2025

Abcwnetrza Formela Maciej - ocena Miałem okazję współpracować z Panem Damianem przy przygotowaniu nieruchomości...
~Abcwnetrza Formela Maciej
-

dodano: 22 sierpnia 2025

Jacek - ocena Wspolpraca z Panią Adą byla wielką przyjemnością. Jest osobą która naprawdę...
~Jacek
-

dodano: 18 sierpnia 2025

Justyna Seydak-Mazurek - ocena Bardzo polecam panią Wiktorię Jezierską. Osoba bardzo konkretna, z pełnym...
~Justyna Seydak-Mazurek
-

dodano: 13 sierpnia 2025

Igor - ocena Pani Natalia Krzemińska pomogła nam sprzedać mieszkanie które wcześniej...
~Igor
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 sierpnia 2025

Jaroslaw - ocena Polecam Panią Wiktorię Jezierską z biura Estatic Nieruchomości jako...
~Jaroslaw
-

Ania - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panią Anną Michalską z biura nieruchomości...
~Ania
-

Damian S - ocena Z czystym sercem polecam współpracę z Panią Natalią Krzemińską. świetny...
~Damian S
-

dodano: 30 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry