Estetic Nails

Paznokcie

Sopot, 1 Maja 5A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam. Świetne dziewczyny!!!
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 maja 2018

Nie polecam wątek zamknięty Usługi świadczone na ilość absolutnie nie jakość!!żel na tipsy? Grube...
~Zawiedziona klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 maja 2016

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam, paznokcie niedokładnie pomalowane, na szybko! skorki nie ruszone...
~S
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 marca 2016

Świetnie wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa, dotąd chodziłam na mani do babeczki, która...
~Lubi
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2015

polecam wątek zamknięty z korzystalam dwa razy z uslug Estetic Nalis, raz robilam manicure i raz...
~Grazyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Wnętrze...ok może się nie podobać...kurz ok mógł gdzieś tam być...stara...
~Aśka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2013

Ola - opinia wątek zamknięty Super salon, profesjonalizm, kreatywność, bardzo miła obsługa to wszystko tam...
~Ola
-

dodano: 3 października 2012

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Jestem klientką Estetic Nails już prawie dwa lata. Wcześniej korzystałam z...
~PG
-

dodano: 26 września 2012

nie polecam salonu estetic nails wątek zamknięty Salon wydaje się być nastawiony na świadczenie usług masowo. Odniosłam...
~jm
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 czerwca 2010

Polecam wątek zamknięty z powodu słabej i rozdwajającej się płytki zwykły lakier odpryskiwał mi już...
~Kaja
-

dodano: 25 stycznia 2012

POLECAM! wątek zamknięty Drogie Panie! Kurz o, którym piszecie to norma w salonie manicure. Przecież...
~M
-

dodano: 18 stycznia 2012

Po prostu raj:) wątek zamknięty Jestem stałą klientką salonu i jestem bardzo zadowolona z usług w nim...
~Monika Sarach
-

dodano: 17 stycznia 2012

odradzam!!! wątek zamknięty 1. Pani spilowala mi paznokcie tak, ze teraz mi sie strasznie po bokach...
~ZN
1

dodano: 19 grudnia 2011

Calkiem ok. wątek zamknięty Poza specyficzna klientela oraz wszechobecnym KURZEM w salonie jestem...
~Nail girl
-

dodano: 10 października 2011

JEŻLI NIE BYŁAS W ESTETIC NAILS - TO ZROZUMIESZ ,ŻE NIGDY NAPRAWDĘ NIE BYŁAŚ ZADOWOLONA:) wątek zamknięty Bardzo profesjonalnie, dokładnie, bez zadnych niedoróbek, na wysokiej jakości...
~DG :)
-

dodano: 15 września 2011

Profesjonalizm i miła atmosfera!!! wątek zamknięty To pierwszy salon, który zatrzymał mnie na stałe. Moje paznokcie trzymają się...
~Iwona
-

dodano: 24 sierpnia 2011

Gorąco polecam wątek zamknięty Bardzo polecam ten salon. Skorzystałam z manicure i pedicure hybrydowego i...
~Ola
-

dodano: 20 sierpnia 2011

HIGIENA I PROFESJONALIZM !!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Witam. Dostałam w prezencie GRUPONA na usługę manicure i pedicure hybrydowy....
~Wiktoria Jaworska
-

dodano: 16 czerwca 2011

Polecam gorąco!!! wątek zamknięty Pragnę bardzo gorąco polecić ten wspaniały salonik, dziś skorzystalam tam z...
~Sylwia
-

dodano: 8 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Profesjonalizm, czystość, szybkość działania i miła atmosfera sprawiają, że...
~Aga
-

dodano: 2 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry