Widok

Etna

Etna Temat dostępny też na forum:
Etna to ośmioosobowy skład muzyków reprezentujący muzykę z gatunku reggae-ska. Grupa powstała latem 1999 roku. W dotychczasowym jej dorobku znalazły się trzy wydane albumy: "Na Syjon" 2001, "W kierunku słońca" 2004, oraz "Polityczna ganja" z 2007. Osiągnięcia zespołu to również Grand Prix Festiwali: Bartoszyce Viva Polska 2000, Kulturalia Lublin 2000. W czasie sześciu lat działalności Etna ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

! ! ! ! ! Uwaga

Witam was, dzisiaj rano dowiedzieliśmy się ,że Jarek z Etny jest w szpitalu. Nie wiemy dokładnie co się stało, mamy nadzieję, że to nic poważnego. Długo zastanawialiśmy się co zrobić. Razem z Robakiem ( Etna ) doszliśmy do wniosku, że mimo wszystko impreza się odbędzie. Zagra dla was dobrze znany wszystim Majestic www.majestic.art.pl . Jeżeli ktoś z was będzie chciał zwrotu pieniędzy za bilet kupiony w przedsprzedaży nie ma problemu, (pieniądze będziemy oddawać przed koncertem w Medyku). Na pewno wpadnie do nas Golas z Etny i będzie można z nim porozmawiać. Reszta pozostaje bez zmian, po koncercie imprezę prowadzi Kadubra
info www.mkom.pl/alternatywnie

DUŻA ZMIANA

ze wszystkich dostępnych źródeł dotarło do mnie info, że zamiast ETNY będzie MAJESTIC - Jarek z Etny wylądował w szpitalu...

Również polecam koncerty Etny :) byłam chyba na 4 i zawsze wielka energia w nich jest!:) zarówno sam zespół jak i publiczność super się bawią,więc do zoba w środku :P:P

materiały video z poprzednich imprez
http://www.mkom.pl/alternatywnie/?page_id=5..

Takiego koncertu nie można opuścić. Mam nadzieję, że medycyna pokaże frekwencję w swoim klubie. Pozdrawiam

trzeba tam być

Kawał dobrego pozytywnego reggae. Jak ktos nie jest przekonany to ja mogę ze spokojnym sumieniem polecić, bylem na nie jednym koncercie i nie żałuje:)
bless

protestuje :)

Aż się zaczerwieniłem :) Miło nam bardzo czytac tak przyjemne słowa, ale nie ma co pisac źle o innych np. o negatywie. Pozytywne wibracje nadajemy i tylko takich oczekujemy :)

Bless

.

...tymbardziej że 1)medyk i imprezy dobro grupy to nie zapyziały negatyw 2)imprezom dobro grupy poza koncertami towarzysza dj'e, bębniarze i jest afterparty...

Do asa

cena za Etna jest odpowiedna,ten zespol ma wydane 3 plyty i gra pozytwne reggae /ska,schizma o ile mi sie wydaje gra z lekka inna muza a i klasa renoma tego zespolu jest duzo mniejsza.Zgadzam sie ze porownanie tych zespolów to jak poównywać jarka i donalda.Bless!

fw as

"nie za drogo?
schizma sainc i line01 w negatywie tyle kosztowaly" no proszę... nie porownuj tych kapel z ETNĄ, zupełnie inna liga. Powiedziałbym nawet, że to jest przepaść!

bless

Szczegóły odnośnie przedsprzedaży na naszej stronie www.reggae.mcom.pl

Dużo pozytywnej muzyki

Będe napewno. Polecam.

as

nie za drogo?
schizma sainc i line01 w negatywie tyle kosztowaly;\

tak się cieszę

A gdzie jest ta przedsprzedaż ?

uaa

Świetny zespół, naprawdę warto! ;>
Fajnie, ze graja:-)

małe sprostowanie 10 przedsprzedaz 20 w dniu koncertu :)
info na www.reggae.mcom.pl

Inne tematy z forum Rozrywka

Anyma - ÆDEN World Tour (12 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...

Forest Festival 2026 (7 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (4 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

do góry