Widok
bukowina napisał(a):
> Pani Minister Finansów juz znalazła 1 mld zł w budżetach do
> roku 2011 na jeden statdion w Warszawie. Jak powiedziała jest
> tylko jeden warunek: "posłowie muszą zmienić ustawę o grach
> losowych". Ciekawe ilu ubędzie grających?
>
Wystarczy tylko zarząd i radę nadzorczą przywołac do np 10 000 zł miesiecznie a za reszte co rok mozemy jeden taki stadion budowac.
> Pani Minister Finansów juz znalazła 1 mld zł w budżetach do
> roku 2011 na jeden statdion w Warszawie. Jak powiedziała jest
> tylko jeden warunek: "posłowie muszą zmienić ustawę o grach
> losowych". Ciekawe ilu ubędzie grających?
>
Wystarczy tylko zarząd i radę nadzorczą przywołac do np 10 000 zł miesiecznie a za reszte co rok mozemy jeden taki stadion budowac.
Takie jest moje zdanie
Ryszard Zieliński
Ryszard Zieliński
Maly napisał(a):
> Co wspaniala wiadomosc mamy EURO 2012:) Wreszcie wybuduja nam w
> Gdansku stadion:)))
przed wbiciem łopaty miliard a gdy zbudują to pewnie dwa. Wychodzi około 2 tys. zł w przeliczeniu na mieszkańca Trójmiasta. Powodzenia!!!!!!
> Gdansku stadion:)))
przed wbiciem łopaty miliard a gdy zbudują to pewnie dwa. Wychodzi około 2 tys. zł w przeliczeniu na mieszkańca Trójmiasta. Powodzenia!!!!!!
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
Maly napisał(a):
> Gdansku stadion:)))]
stadionów chyba nie brakuje tylko nie ma się nim co chwalić. Polak potrafi. "Zataxuje" się i wybuduje a potem i tak nikt go nie bedzie utrzymywać. Zawali się a co najmniej to projektowane zadaszenie. O ile wiem będą go budować na popiołach z naszej elektrociepłowni. Grunt to będzie ciut, ciut niestabilny ale ile na tym można zarobić. Przekrętów nie zabraknie.
> Gdansku stadion:)))]
stadionów chyba nie brakuje tylko nie ma się nim co chwalić. Polak potrafi. "Zataxuje" się i wybuduje a potem i tak nikt go nie bedzie utrzymywać. Zawali się a co najmniej to projektowane zadaszenie. O ile wiem będą go budować na popiołach z naszej elektrociepłowni. Grunt to będzie ciut, ciut niestabilny ale ile na tym można zarobić. Przekrętów nie zabraknie.
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat