Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
szczerze polecam tę szkołę wątek zamknięty Pani Małgosia praktycznie podchodzi do nauczania języka, rzeczywiście- zadaje...
~agacias
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 grudnia 2011

Naprawdę polecam!! wątek zamknięty Co wyróżnia szkołę pośród innych? Indywidualne podejście, b.wysoki poziom...
~Bożena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 września 2011

Polecam :) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Euroclub. Zajęcia są ciekawe i...
~Lucy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2011

Super szkoła! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły. Dzięki indywidualnemu podejściu do...
~Kasia SN
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2010

Byłam na kursie CAE wątek zamknięty ...i egzamin zdałam na A!!!, p. Małgosia mnie strasznie męczyła, testy,...
~też Gosia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2008

Polecam wątek zamknięty Na zajęcia do Euroclubu w szkole na Jasieniu uczęszczał mój syn. Był z nich...
~Goska
-

dodano: 10 lipca 2008

pierwsza klasa! wątek zamknięty Fantastyczni lektorzy, przemila atmosfera. Byłam na poziomie zaawansowanym i...
~mała
-

dodano: 29 czerwca 2008

dobra szkoła wątek zamknięty bardzo dużo się tam nauczyłam i dzięki tej szkole nie miałam kompletnie...
~emigrantka
-

dodano: 29 czerwca 2008

gorąco polecam! wątek zamknięty świetna szkoła, wysoki poziom i rzeczywiście widać efekty.
~Marta
-

dodano: 28 czerwca 2008

rewelacja! wątek zamknięty Fantastyczne miejsce, do którego chce się wracac i z którego nie chce się...
~neptunka
-

dodano: 18 maja 2008

DLA MNIE BOMBA!!! wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam kursy w tej szkole! Mała grupa, nauka w klimacie...
~Agano
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 31 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry